-->

Pages

CARI APE TU?

Tuesday, November 3, 2015

"3D GIVEAWAY BY IY&SYARIZWAN"

Salam 1 Malaysia ^_^

3D PUZZLE GIVEAWAY BY IY&SYARIZWAN

Bismillahirrahmanirrahim. Rasanya dah lama menyepi daripada menganjurkan sebarang segmen dan giveaway. Jadi untuk permulaan November ini dengan berbesar hati tuan blog dan kawan tuan blog nak anjurkan satu giveaway khas untuk kalian semua. Harap dapat sambutan daripada rakan-rakan blog. Syarat cukup simple dan mudah. Takde nak klik-klik dan like bagai.

SYARAT-SYARAT 3D PUZZLE GIVEAWAY
  • Korang mestilah mempunyai blog dan buat satu entry yang bertajuk "3D GIVEAWAY BY IY&SYARIZWAN".
  • Tampal banner kat atas kemas-kemas dalam entry dan link ke url ini.
  • Wajib follow blog Ikhwan Yusuff dan Syarizwan's Blog.
  • Giveaway terbatal jika penyertaan kurang daripada 20 orang.
  • Mempunyai alamat tetap di MALAYSIA sahaja.
  • Giveaway ini bermula pada 2/November/2015 hingga 29/November/2015
  • Last, tinggalkan komen beserta link korang di kotak komen blog ini.

HADIAH UNTUK PEMENANG
Dah nama pun 3D puzzle giveaway jadinya pemenang akan mendapat 3D puzzle. Kadar bilangan hadiah ditentukan mengikut bilang peserta. Setakat ini 5 3D puzzle sebagai hadiah untuk pemenang. Harap GA ini akan mendapat sambutan daripada kalian semua. Pemenang bakal ditentukan:
  • 1 3D puzzle untuk top referral. 
  • 4 3D puzzle menerusi khidmat random.org.
  • Hadiah misteri untuk peserta pertama.
p/s : Jom sertai ramai-ramai :D

13 comments:

  1. good luck cik mimie.
    akak pun dah join hadiah dia menarik sgt..kegemaran akak waktu kecik dulu

    ReplyDelete
  2. thanks cik mimie sudi join.. :D

    http://duniakita94.blogspot.my/2015/11/senarai-peserta-3d-puzzle-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. JALAN2 http://jmbelog.blogspot.my/2015/11/3d-puzzle-giveaway-by-iy.html

    ReplyDelete
  4. Good luck and all da best ye.. Moga ada rezeki. In shaa Allah :)

    - KTC -

    ReplyDelete
  5. terima kasih sudi join dan support.. Huhu.. Gud luck,

    ReplyDelete
  6. singgah dari GA sama- goodluck :)

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yang sama and done follow

    http://itsfixqrimalek.blogspot.my/2015/11/segmen-3d-puzzle-giveaway-by-iy.html

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda