-->

Pages

CARI APE TU?

Wednesday, November 11, 2015

Wordless Wednesday #34 (2015) : WITH LOVE FROM GERMANY

Salam 1 Malaysia ^_^



p/s: Thank you Aisya, Alhamdulillah Cik Mimie selamat terima:)

26 comments:

  1. alaa..comelnye cenderahati - btw congrats ye menang GA aisya tu :) siyes comel -kad pun comel :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Sis Ros..itula rezeki, xsngka menang..heee jauh tu hadiah ni terbang :)

      Delete
  2. Replies
    1. Macam Cik Mimie x comel dia? kahkahkahkah

      Delete
    2. Macam comel je... Macam cantik je.. he he he...

      Delete
  3. Jauhhh tuuuu.... Germany... Tahniah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih SS..sebulan lebih baru sampai depan rumah..hehe

      Delete
  4. Aisya memang rajin buat giveaway... Blog dia pon best...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan2? Cik Mimie je tak berapa rajin nk buat GA ni..hehehehe.. Blog dia memang best, kalau baca terasa macam berada di germany gitu..:D

      Delete
    2. eh ehh ada org sebut name kita lah... tq kak SS puji kita, abes koyak seluar kita, kembang habes da ni....kikikiki

      Delete
    3. Hehehe... nanti rendam dalam air bagi kecut balik seluar tu tau..hehehe

      Delete
  5. cantiknya magnet tu. tahniah kak :)

    ReplyDelete
  6. seronoknya, namy xpernah terima benda2 cenggini ;)

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah smpai dgn selamat... hihi malu plak org tgok tulisan buruk kita! hihihihi:D

    ReplyDelete
  8. Comel dan cantik hadiah yg Aisya bagi :)

    ReplyDelete
  9. Alahaiii cntik banget lah Cik Mimie..

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. Aah, menang GA anjuran Aisya ni..Hee.. rezeki, alhamdulillah :)

      Delete
  11. CM rajin join GA itu sbb byk bertuah...tahniah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Mimie support sesama blogger je..memeriahkan lagi GA2 dorang..hehe.. menang tu kira bonus la..ahak :)

      Delete
  12. Replies
    1. Nasib baik mendarat dengan selamatnye..hehe

      Delete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda