-->

Pages

CARI APE TU?

Saturday, November 28, 2015

"Giveaway CINTA by CN"

Salam 1 Malaysia ^_^

giveaway, giveaway novel, giveaway cinta

Klik banner untuk join


Assalamualaikum dan salam sejahtera

Sempena Jualan Gudang Karangkraf yang lalu, CN telah memborong beberapa novel CINTA. Jadi sukacitanya disini bahawa CN ingin memberi 3 buah novel CINTA kepada peserta Giveaway CINTA by CN melalui random.org. Pemenang novel adalah 3 orang. Bukan itu sahaja, 10 peserta bertuah akan dimasukkan ke dalam bloglist Januari 2016 CN. Hah ! Best tak? 

Syarat-syaratnya Giveaway CINTA by CN : 

1. Follow blog CikguNorazimah

2. Add To Circle  G+CikguNorazimah


4. Follow Instagram cikgunorazimah (jika ada)  

5. Buat entri bertajuk "Giveaway CINTA by CN"  

6. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.  

7. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini

8. Giveaway ini akan berlangsung dari 1 - 30 November 2015 dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 5 Disember 2015.


Copy Coding Entri Yang Disediakan Ini :


Kredit untuk Kak Mialiana

YES 2015

~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~

p/s : Maaf Instagram takde :)

7 comments:

  1. Salam Cik Mimie yang cun melecun tu... He He He... Nanti tolong emailkan address kat scdhasein.photo@yahoo.com ada small gift nak beri... Thanks... Muahhhhh!

    ReplyDelete
  2. Terima kasih kerana join giveaway CN ini, sila semak senarai peserta di sini : http://www.cekgunorazimah.com/2015/11/senarai-peserta-giveaway-cinta-by-cn.html

    All the best ;)

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya....semoga berjaya juga buat cekgu norazimah

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda