-->

Pages

CARI APE TU?

Monday, November 23, 2015

"Giveaway Bawal Crepe From Muja & Huda"

Salam 1 Malaysia ^_^


Cara-caranya simple sahaja:
  • Follow blog dan Google+ Muja dan Huda
  • Like Fanpage Muja dan Fanpage Huda.
  • Buat 1 entry bertajuk "Giveaway Bawal Crepe From Muja & Huda"
  • Copy banner di atas dan backlink kan ke entry ni.
  • Publish post dan tinggalkan link entry di bahagian komen.
  • Peserta digalakkan blogwalking antara satu sama lain untuk mengeratkan lagi hubungan hubungan sesama blogger :D
Hadiah Yang Menanti :


 Due Date : 5.12.2015 pada 11.59pm

p/s : Semoga berjaya semua ^_^

25 comments:

  1. Salam mesra dear ;)

    Jemput join giveaway mudah CN ye : http://www.cekgunorazimah.com/2015/10/giveaway-cinta-by-cn.html

    ReplyDelete
  2. thanks sudi join GA kami, insyallah huda akan terus support blog ni :D

    ReplyDelete
  3. Salam singgah awal pagi balas kunjungan....semoga berjaya juga dik...

    http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/11/giveaway-bawal-crepe-from-muja-huda.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih :) Semoga akak pun berjaya jugak..

      Delete
  4. Assalamulaikum cik mimie good luck wah dah berubah wajah la comel blog dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam Kak Ekin :) Terima kasih...hehehe saja tukar selera.. :)

      Delete
  5. dari segmen yang sama ^^
    http://ayubarbydol.blogspot.my/2015/11/giveaway-bawal-crepe-from-muja-huda.html

    ReplyDelete
  6. Goodluck dear ;)
    Thanks singgah blog sy
    Harap kita menang okay? ;)

    ReplyDelete
  7. all the best :)

    http://zarachingu.blogspot.my/2015/11/giveaway-bawal-crepe-from-muja-huda.html

    ReplyDelete
  8. BW daripada GA yang sama

    Good Luck....

    BW dari Giveaway Bawal Crepe From Muja & Huda

    Follow blog AlongMisuari

    AM nak ajak join GA
    Giveaway Disember 2015 Cash RM500

    Berminat menjana RM2400 sehari??? KLIK SINI

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda