-->

CARI APE TU?

Wednesday, July 15, 2015

Kad Raya Ketiga Dari Mama3Farhanah

Salam 1 Malaysia ^_^

Nak dekat-dekat raya ni hari-hari posmen singgah rumah...hehehe..Hari ini, dapat lagi sekeping kad raya yang datangnya dari Mama3Farhanah a.k.a Kak An :) Kad raya ni Cik Mimie terima sebab menjadi salah seorang Top Komentator di blog Mama :)


Siap dapat Bookmark RETRO lagi...hehe..Terima kasih ye Mama..Jauh kad ni dilayangkan dari KOTA BAHRU, KELANTAN ke SEGAMAT, JOHOR.


Selamat hari raya aidilfitri Mama..maaf jika selama kita kenal di alam maya ini ada yang terguris di hati..kosong-kosong ye :)

p/s : ramai dah start cuti.

15 comments:

  1. sama laa dapat jugak.. tapi buat entry publish esok.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. ermm betul, ada yang dah cuti, jalan pun lengang pagi tadi.. mai opis pun abis mood keja, yang ada mood nak cuti ja..

    ReplyDelete
  3. Wah, banyaknya dapat kad raya ! Tahniah ^^

    ReplyDelete
  4. singgah sini sekejab, nk wish selamat hari raya dan maaf zahir batin yer :D insyaAllah nnt free2 sikit kita dtg blogwalking sini yer :D Muah!

    ReplyDelete
  5. hai Cik Mimie hakhak.. lama kan x bertandang ke sini..

    masyuk u dapat kad.. CT nye lepas raya la kot baru sampai wakaka..

    ReplyDelete
  6. Best kan dapat kad raya. Feeling2 Syawal gitu :)

    ReplyDelete
  7. bestnya dapat kad raya banyak-banyak :DDD

    ReplyDelete
  8. wahhhh besnya dapat kad raya dari kawan blog hehehe

    ReplyDelete
  9. wah dapat kad raya...
    huhuuu tradisi yang makin dilupakan kini dgn adanya gaket yang lebih cepat untuk menghantar segala ucapan.

    ReplyDelete
  10. tahniah cantik sangat Kad raya tu

    ReplyDelete
  11. Sukanya tengok kad raya dia..feveret nie kad raya katon2..

    ReplyDelete
  12. wahh dapat dari mama ann
    jaoh tu merantau dari kelantan

    ReplyDelete
  13. wahh comel lah bookmark tu
    tahniah cik mimie

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda