-->

CARI APE TU?

Wednesday, July 1, 2015

10 Pengomen Tegar JUNE 2015

Salam 1 Malaysia ^_^

Welcome JULY!! pejam celik, pejam celik. Jun dah pun meninggalkan kita, sekarang bulan Julai pula yang menjelma. Alhamdulillah, bulan Jun rezeki Cik Mimie sangat-sangat murah. Syukur kepada Allah, semoga bulan Julai dan bulan-bulan mendatang akan terus dimurahkan rezeki dan banyak kebaikan buat kita semua. Opps, panjang pula intro dia..hehe..ok2, seperti biasa ini dia 10 Pengomen Tegar (PT) untuk bulan ini.. U Olls semua AWESOME!!! ^_^

DRUM ROLL PLEASE!!! 
http://1.bp.blogspot.com/-myBV5OsbzyM/VDqXKxEAs9I/AAAAAAAAIaI/stXhTJvLRdA/s1600/drumkitty2.gif

10 PENGOMEN TEGAR JUNE



"KHAS BUAT U OLLS!!"

Hidayu Ayumie - http://hidayuayumie.blogspot.com/

Jari Manis - http://jarimanistravel.blogspot.com/ 

 Cik Ash - http://cikash.blogspot.com/


 Amy J - http://www.amysyeera.com/

 Mama 3farhanah - http://mama3farhanah.blogspot.com/


  Siti Yang Menaip - http://sitiyangmenaip.blogspot.com/

 Izzeyda - http://izzeyda.blogspot.com/ 

  Dunia Zumal - http://duniazumal.blogspot.com/ 

 Fifie Feyca - http://feycasnowie.blogspot.com/

Ms. Kejupenyet - http://akukaudansesuatu.blogspot.com



Syukran Jazilan :) Juara carta PT bulan ini jatuh kenapa Mommy Firash a.k.a Hidayu Ayumie..Tahniah ayu :) Dan tak lupa juga ada PT baru untuk bulan ini Fifie Feyca & Ms. Kejupenyet. Terima kasih sebab sudi conteng-conteng disini :) Terima kasih buat semua, yang tak masuk carta PT takmo sedih2 tau. U Olls pun awesome jugak!!

p/s : Bulan baru dah menjelma, terasa pantas masa berjalan sekarang ni.

TERJAH SINI YE :) 

25 comments:

  1. alhamdulillah masuk jugak dalam carta cik Mimie.. thanks cik Mimie hadiahkan sijil tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 Kak Eyda :) Hope, Kak Eyda sudi terima sijil ni :)

      Delete
  2. wah dapat jugakkk..
    tahniah pada semua top2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah buat Ms. Kejupenyet..terima kasih ye sudi conteng2 disini :)

      Delete
  3. yeehaaa.. heheh!! 1st time dapat... tq mie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 Fie :) Thank you jugak sebab sudi conteng2 dekat blog mie ni..heheh :)

      Delete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  5. wah hahaha. menariknya sampai ada award gitu. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe...sebagai menghargai mereka yang rajin tinggalkan jejak dekat blog ni :)

      Delete
  6. Tahniah semuanya... Mereka hebat2 belaka... Selamat berpuasa Cik Mimie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih SS :) Selamat berpuasa jugak :)

      Delete
  7. Replies
    1. Heee, sijil biasa2 je ni bagi dekat mereka semua :)

      Delete
  8. hebat hebat semuanya. ada yang kenal ada yang tak kenal lagi...


    done follow blog cik mimie

    ReplyDelete
  9. Alhamdulilah tersenarai di sini kurang BW jatuh tempat ketiga huhuhu... tahniah kepada semua

    ReplyDelete
  10. tu diaaa dia punya drumroll.. hahaa

    ReplyDelete
  11. waahhh paling teratas
    mcm tak pernah dpt top je...
    ni je ayu mampu buat
    hehehhe

    ReplyDelete
  12. Terima kasih Cik Mimie, tak sangka masih tersenarai...

    ReplyDelete
  13. tahniah kepada semua yang tersenarai dapat award PT ni.... keep it up! :D hehehhee

    ReplyDelete
  14. Tahniah buat penerima2 sijil awesomeness ni :)

    ReplyDelete
  15. Ala.. baru jer terjah sini.. Semoga tersenarai untuk bulan Julai..

    ReplyDelete
  16. cantik sijil tu...terima kasih CM

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda