-->

CARI APE TU?

Thursday, July 23, 2015

Alamak!! Cuti Dah Habis!!

Salam 1 Malaysia ^_^

Selamat pagi semua :) Alhamdulillah, masih lagi diberi kesempatan untuk terus menulis di teratak usang ni. Setelah hampir seminggu Cik Mimie bercuti, hari ini Cik Mimie dah kembali bekerja. Huwaaa...T_T rasa macam sekejap je cutinya..sob..sob..sob..

Blog pun dah naik berswang dah ni, disebabkan cuti yang lama. So, kerja-kerja di Office pun menggunung tinggi, maaf tau Cik Mimie tak sempat nak jengah U Olls. Nanti bila dah free sikit Cik Mimie datang beraya ye :) Jangan lupa sediakan air dengan kuih muih...hehehe..Kalau ada tom yam ke, sup ke, rendang ke? lagi awesome...hikhikhik :)

http://www.faizalfredley.com/wp-content/uploads/2015/05/Troll-cuti-dah-nak-habis.png

Lagi satu, mood Cik Mimie tak berapa happy sangat hari ni. Sebab malam tadi Abah Cik Mimie excident T_T Pukul 1 pagi baru balik dari hospital uruskan Abah. Doktor suruh Abah duduk wad sebab tulang dekat belakang tapak tangan Abah patah T_T jari kelingking pulak kena jahit sebab terkoyak. Lepas balik kerja nanti nak bekejar ke hospital lagi. Semoga Abah cepat sembuh dan boleh keluar hospital A.S.AP. Risau kami adik beradik. T_T

 http://3.bp.blogspot.com/-xU0AiyJG0ew/U8_PjVtrF1I/AAAAAAAA3kU/2rZG_DGFPE0/s1600/doa+penyembuh+sakit.JPG

p/s : Macam-macam perkara sedih jadi raya ni.So, mood raya tu tak berapa nak ada sangat :(

25 comments:

  1. syafakallah utk abah ye...

    dan selamat kembali bekerja :)

    ReplyDelete
  2. syafakallah utk abah cik Mimie.. macam mana boleh eksiden tu cik Mimie?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Kak Eyda :')

      Ada orang langgar dia dari depan..orang tu nak cepat, so x sempat nak elak abah :( tu yang dia langgar je..

      Delete
    2. ya Allah kesian kat kat Abah cik Mimie.. nasib laa dah boleh keluar dari hospital..

      Delete
  3. apapun doakan yang terbaik untuk abah cik Mimie ya..

    ReplyDelete
  4. semoga cik mimie sabar menemouh dugaan ini & semoga Abah cik mimie cepat sembuh juga. Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih banyak2 namy :) Insyaallah..

      Selamat hari raya maaf zahir dan batin jugak :)

      Delete
  5. sama la akak..akak punya raya pun suram je tahun ni..mybe sebab umah MIL kot..harap abah mimie sihat sediakala

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Kak Fidah..itula, tahun ni byk pula dapt berita sedih..

      Delete
  6. Replies
    1. Itula, ingat cuti baru start rupanya dah habis,....hee :)

      Delete
  7. jom kita bekerja! ehhehe. slmt hri raya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom3 :) Selamat hari ray jugak Cik EN :)

      Delete
  8. masha ALLAH teruk juga ye. hmmm. sedihnya baca.. takut bila orang tersayang sendiri yang kena kan

    ReplyDelete
  9. tu la ana pun cuti raya pendek sgt. 4 hari je. x puas beraya. mashaAllah kesiannye abah cik mimie. excident rupanya ye? moga cepat sehat hendaknya aminnnnnn

    ReplyDelete
  10. Semoga abah cik mimie cepat sembuh.
    Sakit itu penghapus dosa2 kecil dan ujian buat kita..
    Bertabahlah cik mimie sekeluarga

    ReplyDelete
  11. hehehe.. selamat lah mula bekerja =)

    ReplyDelete
  12. selamat bekerja kembali mimie :)

    ReplyDelete
  13. maaf ekin baru sempat singgah Mimie, baru abah Mimie accident

    ReplyDelete
  14. Selamat kembali berkerja..
    Samalah kita Cik Mimie.. Rasa cam sekejap sangat jer cuti tuh...

    ReplyDelete
  15. oo sebab xcden ke cik mimie
    hmmm xpe la semuanya dah ok da
    semoga makin sembuh ayah cik mimieye

    ReplyDelete
  16. ohh abah cik mimie excident yee.

    jemput dtg beraye, sy ade sediakan ulam di blog hahaha

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda