-->

Pages

CARI APE TU?

Tuesday, July 14, 2015

Kad Raya Kedua Dari SihatiMerahJambu

Salam 1 Malaysia ^_^

Petang U Olls, buat apa tu? Huwaa...ngantok la mata ni..rasa nak cari tilam dan bantal je..hehehe.. Actually, Cik Mimie nak story pasal kad hari raya yang kedua Cik Mimie terima semalam. Kad raya yang sangat cantik dari blog SIHATIMERAHJAMBU a.k.a Kak Fiza :) 

muka depan kad
belakang kad
Terima kasih Kak Fiza untuk kad raya yang sangat cantik dan comel ni. Tak sangka pulak Cik Mimie salah seorang penerima kad raya Kak Fiza :) Terharu sangat :)



Ha, kalau nak tahu kad raya ni Kak Fiza design sendiri tau. Bukan setakat kad raya je dia boleh design..macam-macam lagi contoh, header, blog, kad jemputan kahwin, kad event dan banyak lagi la. Lupa pulak, gambar pun dia boleh edit. So, kalau rasa-rasa ada yang nk tempah dengan Kak fiza boleh la contact beliau :)

p/s : Makin nak cuti, makin banyak pula kerja..huhu

15 comments:

  1. bertuah btl cik mimie bulan ni tauu
    mane2 pemenang bertuah mesti nmpak name cik mimie
    i is sangat jeles tauuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. takmo..takmo...Mommy Firash takmo jeles dengan Cik Mimie ye..hehehe
      semua ni rezeki..nanti Cik Mimie share2 dengan Firash..:)

      Name ayu pun ada jugak kan :)

      Delete
  2. alamakk ... dahnya blog dy comel. kad raya nya pon comel.. untung org kreatif ni kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...orang kreatif buat apa pun semua comel la nanad :)

      Delete
  3. Wahhh... Cute Kad Raya.. Pink2 lagi..

    ReplyDelete
  4. nanti Cik Mimie jgn lupa gnting kat dinding rumah buat hiasan.. cem kita bebudak dulu hekhek..

    ReplyDelete
  5. saya pun dapat jugak. cute je kan kad raya nye hehe

    ReplyDelete
  6. pergh lawanya. nak buat macam tu juga lah

    ReplyDelete
  7. Tahniah cik mimie..
    lawakan design card raya tu..
    Huhuuu kita pun dpt jugak :)

    ReplyDelete
  8. tahniah memey cantik Kad dari blogger fiza ni

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda