-->

CARI APE TU?

Thursday, July 23, 2015

Alhamdulillah, Abah dah boleh balik!

Salam 1 Malaysia ^_^

Alhamdulillah, tadi abang ngah hantar mesej dekat whatsapp Family Group bagitahu yang Doktor benarkan abah balik petang ni. Syukur sangat-sangat dapat berita ni. Mana taknya, Cik Mimie dekat tempat kerja ni nak buat kerja pun jadi susah hati fikirkan Abah. Bila dapat berita Abah dah boleh balik petang ni rasa lega sangat-sangat. 

Terima kasih buat semua yang mendoakan kesihatan dan juga kesembuhan Abah Cik Mimie. Semoga kalian juga diberi kesihatan yang baik :') Amin...



p/s : Kak Long baru sampai dari Kluang tadi, semoga Abah cepat sembuh :')

13 comments:

  1. alhamdulilllah.. semoga abah cik Mimie cepat sembuh ya.. lega kan bila dengar dah boleh keluar hospital..

    ReplyDelete
  2. semoga abah cik Mimie cepat sembuh hendaknya :)

    ReplyDelete
  3. abah cik mimie masuk wad ke? tp dah boleh kuar la ye? Alhamdulillah. smoga cepat sembuh abah cik mimie..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, semoga abah cepat sembuh seperti sediakala..

    Huhuuu sebakk rasa hati bila baca enteri tentang mak ayah..

    ReplyDelete
  5. yahuuu alhamdulillah.. cik abah jaga diri ya..
    jangan lasak sangat =)

    ReplyDelete
  6. kesian abah mimie.. semoga cepat sembuh

    ReplyDelete
  7. Alhamdulilah semoga abah Mimie cepat sembuh ya

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah.. Semoga abah Cik mimie dikurniakan kesihatan yang baik..

    ReplyDelete
  9. semoga abah CM sihat seperti biasa

    ReplyDelete
  10. laaa sbb ape warded ni? alhamdulillah dah boleh balek :)

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda