-->

Pages

CARI APE TU?

Tuesday, July 28, 2015

Riang Ria Raya 2015 - MyLip's Generations!

Salam 1 Malaysia ^_^

Morning U Olls, menulis dalam keadaan yang tak berapa nak sihat. Cik Mimie diserang batuk, demam dan selsema. *kerja tetap kerja =_=". Maaf sebab lama tak kelihatan, minggu ni masa memang mencemburui Cik Mimie. Nanti bila Cik Mimie dah sihat, mood BW tu dah kembali Cik Mimie terjah rumah kalian ye.

Okla, untuk entry hari ini entry RAYA..hehehe..orang lain dah lama update, Cik Mimie baru terkedek-kedek nak update hari ini kan? hehehe..xpela, janji hado! So, layan gambar je la ye. RAYA PERTAMA!!

*Sila jangan muntah Hijau! Eh, mak ko hijau..ekekeke..

TEMA TAHUN NI : ROYAL BLUE

Kami 5 beradik je yang ada time ni, 4 orang lagi tak sampai lagi..semua kata  tak aci! Nasib ko la nak.. :P
Ini dia Puan Lipah dan En. Md. Yusop. Penggantin Lama..hehehe :)
Keluarga Abang Ngah (Satu2nya Abang Cik Mimie)
Andak dan suami (Kakak No.3) anak-anak entah kemana..hihi
Keluarga Ateh (Kakak No.4)
Keluarga Anjang ( Kakak No. 5)
Keluarga Itam (Kakak No.6) Eh, Rayyan la tu :)
Keluarga Acik (Kakak No.7) Eh, lari tema la..hehe.. Hai, YAYA :)
Ini memang wajib ada..siapa? biarlah rahsia!!
Dengan Anak-anak buah..Terasa muda pulak..ekeke :)

Nina & Dijah...ini lah Klon Mak Ucu dia..nak jugak bunga2 kat kepala...haha
Pantang nampak kamera...psoing terus :)
Raya time..jom terjah rumah sedara-mara
With Kakak no.3, 4, dan 5 :)
Terlebih lighting pulak gambar ni..hahaha with Emak & Abah
Lastly, Incik Kesayangan Hamba..ekeke :) Raya Ke-5 baru dapat beraya sama!
p/s : Takde ke yang nak jemput gi Open House? hehehe

23 comments:

  1. Waaaaaa..rindunya ngan cik Mimie!!!!!! Kak wana baru sempat nak jenguk sini.maaf ya ucu.. ;)

    ReplyDelete
  2. Serious cantik gambar2 raya semua tu..tambah lagi tema royal blue tu..memang kelas la cik Mimie..

    Ehem2..cantik gambar ngan incik kesayangan tu ^_^

    ReplyDelete
  3. Salam aidilfitri dan maaf zahir batin dr Kak wana sekeluarga..

    Insyaallah Kak wana bw sni lagi ya..

    ReplyDelete
  4. Salam wahh gitu meriah nye raya... semua family ada dlm blog cik mimie..eh eh...no 7 tu cm kenal je kn..kn..ibu rayyan pon ada...classs ko cik mimie =)

    ReplyDelete
  5. Singgah sini..
    Selamat hari raya..
    Berseri² di pagi raya yea,,,
    Jom singgah my blog http://seindahcerita.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya cik Mimie.. muda nampak mak saudara dengan ank saudara...mesti meriah berkumpul2 ramai ni

    ReplyDelete
  7. Wahhhhh! Nampak biru semuanyaaa.. I likeeeeeee! My peberet kaler!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sukalah SS tu. Ku lihat biruuuu!

      Delete
    2. kalau pink mesti cantik gak..sweet je

      Delete
  8. memang ramai la tahun ni tema biru atau kebiru-biruan. tema saya tahun ni pun biru. biru laut! ehehehe.

    ReplyDelete
  9. Besar keluarga Cik Mimie rupanya :)
    Bila berkumpul sekali semua sure havoc kan...

    ReplyDelete
  10. Meriahnya suasana raya family Cik Mimie...

    ReplyDelete
  11. tahun ni ramai tema warna biru..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah, buka FB masa first ray semua warna biru,,hehe

      Delete
  12. cik mimie ni orang mana? lepas ni trun cik mimie pula yer insyaallah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Mimie orang Segamat Johor..InsyaAllah, amin...moga dipercepatkan..hehehe

      Delete
  13. Sukanya.. Meriah keluarga Cik Mimie...

    ReplyDelete
  14. wahh..keluarga besar.CM anak bongsu kan...mesti ramai anak saudara nih

    ReplyDelete
  15. biru semuanya ye
    hehehe wahh bila lak turn cik mimie ni
    amboii kemain lagi kan dgn anak buah pon mcm sebaya
    besar2 dah anak buah cik mimie

    ReplyDelete
  16. wahhh sume dah kawen erk. tak sba nk mkn nasik minyak lah :p

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda