-->

Pages

CARI APE TU?

Tuesday, June 16, 2015

Kad Buat Si Dia :)

Salam 1 Malaysia ^_^


Ha, siapa ingat tentang entry Biarlah Gambar Berbicara? Dalam entry tu Cik Mimie just tunjuk gambar kad kat atas ni je kan? So, hari ini Cik Mimie nak bagitahu kad apa sebenarnya tu. Tapi, rasa-rasanya U Olls dah tahu kan kad untuk siapa..betul tak? Ha, betul untuk Incik Kesayangan a.k.a MNL.

Kad ini ialah hadiah dari Cik Mimie untuk Incik Kesayangan bersempena Ulang Tahun kami yang ke 4 Tahun (10.06.2015) tempoh hari. Hahaha, dah lama sangat perap..hehehe.. So, disebabkan tulisan Cik Mimie ni tak berapa nak cantik orang kata. Cik Mimie pun deko-deko kad ni dengan main tampal-tampal je.


Ruangan dalam kad, Cik Mimie cari frame yang macam dalam gambar ni dan add text je. Ha, semua text dalam tu ialah "Love Quote" yang Cik Mimie suka. *Google je la..

Ini rupa dalam ruang kad setelah siap tampal semua "Love Quote" tu :) Ha, ada lagi tau yang Cik Mimie tampal..hehehe..*betul-betul takde keje ni.. :)

Nak bagi kad ni meriah, Cik Mimie print beberapa gambar-gambar kami sepanjang tempoh 4 tahun kami bersama. Nasib baik kad ni kecik, kalau besar memang semua gambar Cik Mimie tampal..heheheh..

Dan, akhir sekali disebabkan terprint gambar ni saiz besar. Sayang betul nak buang, Cik Mimie tampal dibahagian belakang kad. hahahah.. nampak ok la kan? hehe.. Kad ni dah selamat Incik Kesayangan terima :) dan dia suka...yeaayh!!

p/s : Incik Kesayangan cakap tulisan Cik Mimie buruk..hahaha..cuma dekat sampul kad je Cik Mimie guna tulisan tangan. Nasib baik, dalam kad tampal je.. TEKNOLOGI dihujung jari :P

#memangdahtahutulisanburuk

11 comments:

  1. alolololo so sweet of u cik mie... kreatif sgt.. cantik sgt kad tu.. nk jgk bole ke.. huihui..

    ReplyDelete
  2. alolo sweetnya dia kak ekin masa dgn dulu xde nk buat Kad hahaha.. kahwin pun tak buat bgi ucpan saja..

    ReplyDelete
  3. sentimental value tu yg penting. tulisan buruk ke comel ke hape pedulik. moga terus bahagia aminnnnn :)

    ReplyDelete
  4. tak kisah laa tulisan buruk ke apa.. asalkan ianya hasil daripada keikhlasan hati kita..

    ReplyDelete
  5. sudah 4 tahun...semoga sampai ke jinjang pelamin CM...aminnn

    ReplyDelete
  6. Soooooo suuuuweeeeeeeeetttttttt! Haaa, cukup panjang tak? Comellah cik mimie buat kolaj kat dalam tuh :)

    ReplyDelete
  7. heehehe omey sangat Cik Mimie ni..
    cepat2 nasi minyaknyaa.. ingat kan ? CT kena dapat makanan special hahaha..

    ReplyDelete
  8. hahahaha sempat lagi kata tulisan buruk. adoi. comel kad tu ^^, tahniah untuk cik Mimie dan incik kesayangan berdua

    ReplyDelete
  9. alololo suwitnye
    4 tahun da cik mimie
    semoga kekal bahgia
    dipercepatkan jodoh
    cepat2 naik pelamin
    aminnn

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda