-->

Pages

CARI APE TU?

Tuesday, June 9, 2015

"MINI GIVEAWAY RESEPIKU"

Salam 1 Malaysia ^_^



Syarat-syarat untuk join giveaway ni :

  • Follow blog Syeeda Saniey  
  • Buat satu entry dengan tajuk "MINI GIVEAWAY RESEPIKU"
  • Dalam entry korang, masukkan banner kat atas tu dan backlink kan banner tu ke link entry giveaway nie..
  • Tinggalkan link entry korang dekat ruangan komen kat bawah

Hadiah mini giveaway :

3 buah buku resepi..

Tempoh giveaway berlangsung:
Dari 09 Jun 2015 sehingga 14 Jun 2015 (jam 11.59 malam)

Pemenang akan diumumkan selewat-lewatnya 17 Jun 2015.

 p/s : Seronoknya, boleh masak tok juadah buka puasa nanti kalau menang..hehehe :)

18 comments:

  1. Semoga berjaya...
    Kalau menang buku resepi, boleh share di blog juga makanan yang dimasak. hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin..insyaAllah...kalau menang Cik Mimie share2 resepi dia :)

      Delete
  2. selamat bersegmen cik mimie..singgah jogging sini..hihi ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih singgah sini..nanti Cik Mimie jogging dekat sana juga :)

      Delete
  3. salam perkenalan...
    dtg dari segmen yg sama...
    good luck dear....
    DONE follow you...
    Follow me back ok....
    TQVM
    http://assam143.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih singgah sini :)
      Nanti Cik Mimie follow back ye..

      gudluck jugak :)

      Delete
  4. salam jejak di sini. goodluck ye dear :)

    ReplyDelete
  5. all the best cik mimie ;-)
    syok kalau dapat buku resepi ni, bulan posa taklah pening pikir nak masak apa

    ReplyDelete
  6. ala terlepas lama da nie
    sape yang menang ea

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda