-->

Pages

CARI APE TU?

Tuesday, June 9, 2015

"1st Segmen & Giveaway By Afidah Azmi88 "

Salam 1 Malaysia ^_^

http://afidahazmi88.blogspot.com/2015/05/1st-segmen-giveaway-by-afidah-azmi88.html

Syarat nak join segmen dan giveaway ni mudah jer kot..

  • Buat entry dengan tajuk "1st Segmen & Giveaway By Afidah Azmi88 "
  • Blogger dari Malaysia yer..yang luaq negara tu...susah sikit kot nak post giveaway..
  • Backlink kan burung hantu tu..
  • Wajib follow IG afidahazmi88 /  Blog Afidah Azmi88 
  • Tarikh tutup penyertaan adalah 27 June 2015 jam 11.59 pm
Hadiah yang ditawarkan akan diberitahu pada 28 June 2015...hanya 5 yang bertuah akan terpilih..
so tunggu apa lagi...cepat-cepat join...Hantarkan link yang bukti korang dah join dekat ruangan komen yer..

p/s : Kak Fidah, Instagram takde dpt nak follow...Maaf ye..

13 comments:

  1. Good luck yunk..t cek link senarai peserta yer

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum dan salam ziarah, saya pun join http://travellogdin.blogspot.com/2015/05/1st-segmen-giveaway-by-afidah-azmi88.html ... sila lah datang ke blog saya.... Good Luck

    ReplyDelete
  3. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  4. gud luck cik mimie
    ni kalau join pon sempat ni

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda