-->

CARI APE TU?

Saturday, June 20, 2015

Jejak Link Mereka #25

Salam 1 Malaysia ^_^

Selamat Pagi U Olls, hari ini dah Ramadhan yang ketiga. Alhamdulillah, masih diberi kesihatan yang baik untuk melakukan ibadah puasa ini. So, seperti biasa di hari Sabtu Edisi : Jom Terjah-Menerjah akan bersiaran...cewah! Ok2, jom kita lihat siapakah yang selalu skodeng Cik Mimie :D


p/s : Esok cuti bestnye :)

11 comments:

  1. jom terjah xde kak ekin nampak sangat lama tak singgah sini

    ReplyDelete
  2. Wah kak farah tangga pertama tahniah kak farah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe kebetulan lawat Cik Mimie time akaun nuffnang tengah on, tu yg terselit tu :)

      Delete
  3. baru dapat jenguk Cik Mimie ni.. jangan maaaaraaah =P

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Mimie.. Selamat berpuasa yer;)
    Esok Mimie cuti? Bestnya.. Kita pula start kerja dah esok...

    ReplyDelete
  5. Dok la cari link sendiri. Padahal tak sedar diri selalu tak update blog hahaha! Ok sesi blogwalking bemula sekarang!

    ReplyDelete
  6. uuu nama kak Farrah ada lah.. hebak hebak semua

    ReplyDelete
  7. lama x terjah sini itu sbb x masuk list :-)

    ReplyDelete
  8. xde dlm senarai pon cik mimie sllu gak terjah ayu kan

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda