-->

CARI APE TU?

Thursday, June 18, 2015

Riang Raya Aidilfitri 2015 by Yaya Cendana

Salam 1 Malaysia ^_^


http://blogsayayayacendana.blogspot.com/2015/06/riang-raya-aidilfitri-2015-by-yaya.html
KLIK-KLIK BANNER UNTUK JOIN :)


1) Hadiah tempat Pertama - Foot Care + Soap bernilai RM55

2) Hadiah tempat Kedua - Cute Frame bernilai RM30

3) Hadiah tempat Ketiga : Purchase Voucher by Golden Rose bernilai RM20 

4) Hadiah Saguhati : 3 x Wang Tunai RM10 

Mula : 18 JUN 2015  

TAMAT : 17 JULAI 2015

-Ucapan Menjelang AidilFitri-
"Cik Mimie ucapkan selamat menyambut kehadiran Bulan Syawal yang akan menjelang tak lama lagi dengan penuh kegembiraan dan kesyukuran. Semoga AidilFitri tahun ini memberi makna buat kita semua. Buat Yaya dan semua rakan-rakan Cik Mimie mohon maaf jika sepanjang kita berkenalan di alam maya ini, ada kata-kata atau penulisan yang menguris hati. #Kosongkosong #RiangRayaAidilfitri :)"

p/s : Jom memerihkan segmen ini :)

15 comments:

  1. Selamat bersegmen Cik Mimie. Salam Ramadhan. :)

    ReplyDelete
  2. baik punya ucapan cik mimie. akak punya ucapan macam budak darjah 2, takde idea sebab tak makan pagi kut, hehehe

    ReplyDelete
  3. wah ada golden rose vaucer lah.. bestnyee...
    semoga berjaya cik mimie. :D

    ReplyDelete
  4. fuiyiooo hadiahnya mmg superb.. beauty products..
    gud luck Cik Mimie..

    ReplyDelete
  5. banyak juga cik Mimie join. heheheheh. all the best ^^

    ReplyDelete
  6. good luck nanti kak ekin join

    ReplyDelete
  7. assalamu`alaikum. terima kasih sudi turut - serta segmen yaya kali ini. hari ini adalah pemilihan para pemenang. semoga berjaya.

    yaya dah follow blog ni. harap sudi untuk follow yaya ye. yaya baru letak kotak followers . terima kasih :)

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda