-->

Pages

CARI APE TU?

Tuesday, June 2, 2015

"Mini Giveaway by Syira Lokman"

Salam 1 Malaysia ^_^

http://syiralokman.blogspot.com/2015/05/mini-giveaway-by-syira-lokman.html
Jom join Mini Giveaway by Syira Lokman.

Syarat :
1. Follow blog atau google +
2. Follow instagram
3. Follow twitter
[Syira]  *jika ada
4. Like sahaja fanpage 
5. Follow facebook *jika ada
Cara mudah :

1. Follow SEMUA syarat.
2. Buat entry bertajuk "Mini Giveaway by Syira Lokman"
3. Letak banner dekat entry. (klik banner,bawa banner ke entry anda & paste)
                                                 -bawa ke new tab pun boleh then copy je)
4. Backlink kan ke sini.
5. Publish!
6. Tinggalkan link entry giveaway anda di ruangan komen entry ini sahaja.
Special untuk anda?

Wang tunai RM30 x1 [gnor.gnur]
Wang tunai RM10 x1 [ikazulaikh]
Wang tunai RM10 x2 [Aimi]
Wang tunai RM20 x1 [BarakahCollections]
Wang tunai RM10 x2 [mrspuex]
Wang tunai RM10 x1 [khaty]
Tapak Iklan free selama sebulan x1 [Syira]
Pemilihan pemenang : pemilihan 100% secara random oleh Syira sendiri (penganjur) :)
Mula : 31 Mei 2015 
Tamat : 10 Jun 2015 

p/s : Gudluck Semua :)

15 comments:

  1. Bestnyer hadiah... Good luck Cik Mimie ^-^

    ReplyDelete
  2. good luck cik Mimie.. semoga ada rezeki buat kita..

    ReplyDelete
  3. Good luck ye..
    Singgah dari GA yang sama jugakk

    ReplyDelete
  4. good luck mimie nanti kak ekin pun nk join banyak entri dalam draf tak share ni

    ReplyDelete
  5. good luck Cik mimie kak ekin pun join harap ada rezeki la nanti

    ReplyDelete
  6. Good luck dear :)

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/06/mini-giveaway-by-syira-lokman.html

    ReplyDelete
  7. menariknya hadiah
    gud luck cik mimie

    ReplyDelete
  8. Goodluck awak. Saya dari segmen yang sama. ^^

    ReplyDelete
  9. Good luck..
    Dari segmen yang sama..
    Jom blogwalking bersama..
    Jangan lupa singgah di sini juga
    http://kehidupanseorangbujang.blogspot.com/2015/05/mini-giveaway-by-syira-lokman.html

    ReplyDelete
  10. all the best cik mimie
    tak sabar nak tunggu keputusannya ni

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda