-->

CARI APE TU?

Friday, June 19, 2015

Menang GA anjuran Fyna & Kak Murni

Salam 1 Malaysia ^_^

Alhamdulillah, rezeki untuk hari ini. Semak keputusan dua (2) Giveaway yang Cik Mimie join, tak sangka link blog Cik Mimie tersenarai sebagai pemenang. so, jom kita tengok GA apa yang Cik Mimie menang tu :)

Pertama : Pemenang 1'ST GIVEAWAY by MURNI ALYSA 

Cik Mimie menang produk Shaklee iaitu Vita C :) Terima Kasih Kak Murni :)

http://murnialysa.blogspot.com/2015/06/pengumuman-pemenang-1st-giveaway-by.html





Kedua : Pemenang D2D FIRST GIVEAWAY 

Cik Mimie menang tudung bawal Zarazuri dari Fyna :) Terima Kasih ye Fyna :)

http://edrina-dafinites94.blogspot.com/2015/06/pemenang-d2ds-first-giveaway-tahniah.html

Bagi sesiapa yang belum semak lagi keputusan boleh klik pada gambar di atas ye :) 

p/s : Tahniah buat semua pemenang :)

14 comments:

  1. Tahniah Cik Mimie. Rezeki Ramadan :)

    ReplyDelete
  2. wah rezeki mencurah, tahniah ;)

    ReplyDelete
  3. wah rezeki mencurah, tahniah ;)

    ReplyDelete
  4. assalam dear..

    kak wana lawat cik mimie kat sini..

    selamat berpuasa..kak wana sibuk..tak mampu nak lawat selalu..jangan marah ya..

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..tahniah cik mimie cayang..murah rezeki tu.. ^_^

    ReplyDelete
  6. Tahniah yer Cik Mimie, murah rezeki yer...

    ReplyDelete
  7. Tahniah kerana terpilih menang giveaway

    Singgah dari Blog SYM
    Arzmoha

    ReplyDelete
  8. tahniah murah rezeki Cik Mimie

    ReplyDelete
  9. rajin join mesti ada sangkut juga kan satu dua hehe..
    tahniah Cik Mimie =D

    ReplyDelete
  10. tahniah cik Mimie ^^, rezeki bulan Ramadhan eh. hehehe

    ReplyDelete
  11. asyik menang je ni
    amboiiii tak acii..
    aishhh rezeki lebih ni
    ade berite gembira ke cik mimie

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda