-->

CARI APE TU?

Wednesday, October 14, 2015

"Segmen & Giveaway -Happy Birthday To Me Afidah Azmi "

Salam 1 Malaysia ^_^


Syarat-syaratnya:-
- Haruslah blogger daripada Malaysia saja yer.
-Wajib ada blog...kalau tak ada blog cam mana nak join.
-Follow blog hodoh aku ni  ( WAJIB )
-Follow Instagram yang tak paper aku tu @afidahazmi_
-Buat tajuk entry "Segmen & Giveaway -Happy Birthday To Me Afidah Azmi "
-Jawab Soalan mudah aku kat bawah ni
1. Nama Penuh aku?
2.Aku raikan hari lahir yang ke berapa tahun 2013?

Sertakan
Jawapan soalan aku /  Link url blog korang  berkenaan segmen aku  ni dan Instagram korang
ke ruang komen..Ingat ruang komen jer tau..

Hanya 3 pemenang bertuah yang layak akan jadi pemenangnya..Mr .Random akan aku guna jika ada ramai jawab yang betul.

Senarai peserta akan aku update 17 Oct 2015 ni..

3 pemenang bertuah aku akan umumkan pada 19 Oct 2015..

So selamat berjaya semua..

Pesanan: Segmen ni akan terbatal jika bilangan peserta kurang daripada 30 orang..
So cepat-cepat ajak kawan korang join yer...
Hadiahnya adalah daripada Butik Fiska Shah Alam..Rugi wooo...sapa tak join.


Due Date : 16 October 2015


P/s : Jom join ramai-ramai memeriahkan Giveaway ni :)

12 comments:

  1. wow ..hadiah dr butik fiska... semoga berjaya cikmimie =)

    ReplyDelete
  2. laa 2 hari je mana sempat ., huhu2 gudluck ;p

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum tuan/ puan. Sy membuat kerja2 ubah suai rumah dan pejabat.jenis pekerjaan sy,memasang tile,siling kapur,sambung rumah,buat pagar,grill dan owning,wayaring,plumbing,waterprofing,vinyl floor dan wall paper,landskap dan kolam ikan(simen ferro).terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,sepang,nilai,cheras,pucong,dan kl.hubungi sy d no 192945175 or wssp sy 01129110298 (amir)

    ReplyDelete
  4. what a cool photo.Excellent working
    http://www.auratrends.co.uk/
    http://grabbit.com.pk/

    ReplyDelete
  5. gudluck Cik Mimie dari kaknoor

    ReplyDelete
  6. maaf cik mimie..
    Bilangan yang join tak sampai 30 orang...makanya terpaksa akak batalkan..tak pe next year pulak yer..harap next year ramailah.

    ReplyDelete
  7. Dah dapat keputusannya ? Apa2 pun tahniah sbb dpt support blogger lain dgn join GA2 and segmen :)

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda