-->

CARI APE TU?

Wednesday, October 14, 2015

"Segmen & Giveaway -Happy Birthday To Me Afidah Azmi "

Salam 1 Malaysia ^_^


Syarat-syaratnya:-
- Haruslah blogger daripada Malaysia saja yer.
-Wajib ada blog...kalau tak ada blog cam mana nak join.
-Follow blog hodoh aku ni  ( WAJIB )
-Follow Instagram yang tak paper aku tu @afidahazmi_
-Buat tajuk entry "Segmen & Giveaway -Happy Birthday To Me Afidah Azmi "
-Jawab Soalan mudah aku kat bawah ni
1. Nama Penuh aku?
2.Aku raikan hari lahir yang ke berapa tahun 2013?

Sertakan
Jawapan soalan aku /  Link url blog korang  berkenaan segmen aku  ni dan Instagram korang
ke ruang komen..Ingat ruang komen jer tau..

Hanya 3 pemenang bertuah yang layak akan jadi pemenangnya..Mr .Random akan aku guna jika ada ramai jawab yang betul.

Senarai peserta akan aku update 17 Oct 2015 ni..

3 pemenang bertuah aku akan umumkan pada 19 Oct 2015..

So selamat berjaya semua..

Pesanan: Segmen ni akan terbatal jika bilangan peserta kurang daripada 30 orang..
So cepat-cepat ajak kawan korang join yer...
Hadiahnya adalah daripada Butik Fiska Shah Alam..Rugi wooo...sapa tak join.


Due Date : 16 October 2015


P/s : Jom join ramai-ramai memeriahkan Giveaway ni :)

12 comments:

  1. wow ..hadiah dr butik fiska... semoga berjaya cikmimie =)

    ReplyDelete
  2. laa 2 hari je mana sempat ., huhu2 gudluck ;p

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum tuan/ puan. Sy membuat kerja2 ubah suai rumah dan pejabat.jenis pekerjaan sy,memasang tile,siling kapur,sambung rumah,buat pagar,grill dan owning,wayaring,plumbing,waterprofing,vinyl floor dan wall paper,landskap dan kolam ikan(simen ferro).terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,sepang,nilai,cheras,pucong,dan kl.hubungi sy d no 192945175 or wssp sy 01129110298 (amir)

    ReplyDelete
  4. what a cool photo.Excellent working
    http://www.auratrends.co.uk/
    http://grabbit.com.pk/

    ReplyDelete
  5. maaf cik mimie..
    Bilangan yang join tak sampai 30 orang...makanya terpaksa akak batalkan..tak pe next year pulak yer..harap next year ramailah.

    ReplyDelete
  6. Dah dapat keputusannya ? Apa2 pun tahniah sbb dpt support blogger lain dgn join GA2 and segmen :)

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda