-->

CARI APE TU?

Tuesday, October 6, 2015

Giveaway 2015 By Syafiyahluv.com

Salam 1 Malaysia ^_^

SYARAT-SYARAT:

1. Buat 1 entry bertajuk "Giveaway 2015 By Syafiyahluv.com".
2. Copy banner dan tepek di entry korang tuh beserta dengan backlink ke entry ini.
3. Tinggalkan link entry segment, nama facebook, nama instagram (kalau ada) korang ke dalam ruangan komen.
4. Segmen akan bermula pada 1 Oktober 2015 jam 10 pagi dan akan berakhir pada 31 Oktober 2015 10 malam. Dalam tempoh 1 bulan sahaja ye.
5. 1 November Cie akan senaraikan nama peserta yang menyertai.
6. 2 November pula Cie akan umumkan pemenang.
7. Pemilihan pemenang menggunakan khidmat random.org.
8. Keputusan adalah muktamad.

p/s : Lama x join GA..heee :) Jom join ramai-ramai

17 comments:

  1. good cik mimie.
    mcm best je ni, nk join jugak h :)

    ReplyDelete
  2. Singgah dari segmen yang sama dn follow mna yang tak difollow lagi :)
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/giveaway-2015-by-syafiyahluvcom.html

    ReplyDelete
  3. Terima kasih Semua :) Amin...moga ada rezeki :D

    ReplyDelete
  4. Tq join segment Cie. Good luck. Nantikan keputusan ye. Done follow sini :)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum tuan tanah :)
    Singgah dari segmen yang sama.

    jemput singgah blog kita ye
    GIVEAWAY SYAFIYAHLUVCOM

    NAK CONTOH SOALAN EXAM PENOLONG AKAUNTAN?
    KLIK --> http://juliajamaludin.blogspot.my/2015/10/ingin-dapatkan-contoh-soalan-penolong.html

    ReplyDelete
  6. wahh kene join ni
    gud luck cik mimie

    ReplyDelete
  7. wahh kene join ni
    gud luck cik mimie

    ReplyDelete
  8. wahh kene join ni
    gud luck cik mimie

    ReplyDelete
  9. Good luck mimie semoga ada rezeki kn

    ReplyDelete
  10. Tq join segment Cie. Nantikan keputusan ye.

    Senarai Peserta Giveaway By Syafiyahluv.com --> http://www.syafiyahluv.com/2015/10/senarai-peserta-giveaway-2015-by.html

    ReplyDelete

  11. BW dari Giveaway 2015 By Syafiyahluv.com

    AM nak ajak..

    Follow blog AlongMisuari

    Artikel TERBARU AM

    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1K Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000

    Hadiah daripada AM untuk sahabat AM Ebook Percuma Putihkan Gigi
    Hadiah dari AM untuk sahabat Lelaki AM Ebook Percuma (Rahsia Lambat Pancut)

    HOT ITEM..
    Nak muka putih dan licin?? Sabun PamoArgan adalah jawapanya..
    Nak memikat suami?? LeoRa For Women jawapan yang PASTI..

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    ReplyDelete
  12. Dah lama dah habisnya . hehe tahniah lagi sekali sebab support sesama blogger

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda