-->

CARI APE TU?

Thursday, October 1, 2015

10 Pengomen Tegar SEPTEMBER 2015

Salam 1 Malaysia ^_^

HELLO OCTOBER!! MY FAVOURITE MONTH!!! HEHEHE :)
10 PENGOMEN TEGAR (PT) UNTUK BULAN INI IALAH...

DRUM ROLL PLEASE!!! 
http://1.bp.blogspot.com/-myBV5OsbzyM/VDqXKxEAs9I/AAAAAAAAIaI/stXhTJvLRdA/s1600/drumkitty2.gif

10 PENGOMEN TEGAR SEPTEMBER



"KHAS BUAT U OLLS!!"

Jari Manis - http://jarimanistravel.blogspot.com/ 

Scdha Sein (SS) - http://scdhaseinphoto.blogspot.com/


Siti Yang Menaip - http://sitiyangmenaip.blogspot.com/

Farrah MF - http://famf-tower.blogspot.com

Bbwana Adienia - http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/

Izzeyda - http://izzeyda.blogspot.com/


Ros_Reeza - http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.my/

Sayidah Napidah - http://www.sayidahnapisah.com/

Thank you U Olls :) Juara carta PT bulan ini juara bertahan tu...masih lagi milik Jari Manis a.k.a Sis JM.Tahniah!!! :) Dan tak lupa juga ada PT baru untuk bulan ini Kak Ros a.k.a Ros_Reeza yang dah lama menghilang..dan Nani a.k.a Inani Hazwani akhirnya masuk carta...Hehehehe. Ha, dan juga Kak Eyda a.k.a Izzyda dan Sayidah a.k.a Sayidah Napisah yang kembali ke dalam carta.

Terima kasih buat anda semua yang tak jemu-jemu berkunjung ke sini. Walaupun entry tak banyak tapi sudi juga conteng2. hehehehe..

p/s : Tahniah buat SEMUA :)

39 comments:

  1. Happy October, Cik Mimie. Gumbira nih! Merasa lagi akak dapat sijil Cik Mimie bulan ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Happy October jgak Kak Farrah :) Tahniah buat Kak Farrah n terima kasih sebab setia berkunjung ke sini :)

      Delete
  2. sis JM ni hebatlah... tahniah buat pengomen semua.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis JM memang hebat.. jari manis dia berhantu...hehehe... sekali komain terus top 1 :)

      Delete
  3. Replies
    1. Yeeaayyhh!! big applause untuk Sister Sado :) hehehe

      Delete
  4. tahniah kepada semua.. Alhamdulillah setelah tercicir dalam carta bulan Ogos, Eyda kembali lagi dalam carta bulan September.. maaf ya dah kurang singgah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah Kak Eyda.. xpe2 :) Cik Mimie memahami..sebab berada di situasi yg sama..hehehe :)

      Delete
  5. Replies
    1. Xpe namy :) nanti turn namy pulak.. chaiyok2 :)

      Delete
  6. yeayy dapat sijil walaupun last sekali haha.

    tahniah juga buat pengomen tegar yg lain :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeaayhh! Tahniah buat Sayidah :) hehehe

      Delete
  7. Replies
    1. Hai Nina..lama x jengah Nina...nnti Cik Mimie terjah rumah ye :)

      Delete
  8. Replies
    1. Penghargaan kecil buat mereka yang selalu mmeriahkan blog ni :) hee

      Delete
  9. yahoooo.. masih kekal dalam carta ahak ahak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yippie!! CT paling comel kena la ada dlm carta :)

      Delete
    2. bulan ni ja...bulan depan bye bye SYM

      Delete
  10. Tahniah yang still berjaya tu...akak tak mampu..hahaha
    Mimi..Akak ada tag satu segmen ni tau..nanti join lah..hehehe
    http://iampiegirl.blogspot.my/2015/10/fuyooogiveaway-by-mama-darwish.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..ok Kak Fida..nanti Mimie singgah sana ye :) Thank you.. :D

      Delete
    2. sama-sama..tapi mimie tak dak Ig ..nape?

      Delete
    3. hehehe... ntah la.. mimi pun xtau knpa xnk buat akaun IG.. sbb twitter pun terbengkalai je..hehehe

      Delete
  11. tahniah pada nama yang tersenarai tu! dah lama x singgah sini. sorry cik Mimie. -.-

    ReplyDelete
  12. Kurang BW mujur dapat gak bertahan dlm blog mimie

    ReplyDelete
  13. perghhh persaingan sengittt....susah nak dapat tempat macam ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chaiyok2!! Bro aRz :) hehehe.. mana tahu bulan ni melekat nama Bro pulak :)

      Delete
  14. ohh tak dapat ank menduduki carta bulan lepas
    sobbb sooobb ayu tak dpt nak update top komentar plak

    ReplyDelete
  15. Wahhh . harap2 tersenarai untuk november pnya / eh hehe

    ReplyDelete
  16. tahniah yg tersenarai..
    cantik sngt sijil tuuuuu

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda