-->

Pages

CARI APE TU?

Tuesday, October 20, 2015

Mommy Firash Datang Menyerang!!

Salam 1 Malaysia ^_^

Kenapalah sekarang ni, kubiarkan blog ini sepi? huwaaaa... maafkan Cik Mimie ye, sejak akhir-akhir ni banyak pulak projek yang Cik Mimie kena handle. Tak cukup masa, tak cukup tangan nak selesaikan semua ni. Blog pun jengah kejap-kejap je, tak sempat nak komen dan reply komen-komen U Olls. T_T  InsyaAllah, ada masa nanti Cik Mimie balas ye, hope takde yang kecik hati dengan Cik Mimie.

Okla, berbalik kepada tajuk entry.. Panjang pulak intro nya kan? hahahaha... Cik Mimie pasti semua dah kenal dengan Mommy Firash ni, ala takkan tak kenal kot. Mommy vogue lagi Ayu tu...hehehehe.. Ye, ye blogger Hidayu Ayumie a.k.a Ayu

Setelah lama dia tak munculkan diri, macam Cik Mimie juga. #kitageng. Hari ini beliau datang serang blog Cik Mimie tanpa malu, segan dan silu. Hahahahaha.


Tengok, ini baru sikit je Cik Mimie screenshot. Hehehehe... Terima kasih Ayu sebab sudi singgah dan komen kat sini. Nantikan serangan balas dari Cik Mimie ye.. Tungggguuuuuu!!

p/s : Jerebu kembali lagi, makin teruk IPU kali ni.. Take care U Olls!

10 comments:

  1. alamakkk...
    hahahh lariiiikkkkk...
    aha tpt ayu jerebu makin kuat plak nie...
    makin teruk dr sebelumnye

    ReplyDelete
  2. huhuuu
    tuh diooooo cik mimie kene serang

    ReplyDelete
  3. tudia...serangan bertubi² ni..;p

    ReplyDelete
  4. jgn sangka bila org tu diam...dia tak suka kita...
    Sekali dia datang menyerang..bertubi-tubi dia bagi..
    Kita yg tak sempat nak mengelak nanti..

    ReplyDelete
  5. wau...banyaknya komen.hihi..apa pun take care too pada musim jerebu nih. Nak jemput join first giveaway...

    http://misssempire.blogspot.my/2015/10/first-giveaway-miss-s-empire.html

    ReplyDelete
  6. Assalamulaikum CIk Mimie baru sempat singgah sini

    ReplyDelete
  7. Haaaa ni kita pulak nak serang awak . jaga2 hihi . jgn marahh ~

    ReplyDelete
  8. wahh...sekali dia muncul bawak bom tangan like me hiksss

    ReplyDelete
  9. haaaa tudia sekali menyerang.. hehehe..

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda