-->

Pages

CARI APE TU?

Friday, October 23, 2015

Segmen 12 Jam Bloglist #17 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan November dan Disember 2015 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 23 Oktober 2015, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #17 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2015.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

16 comments:

  1. Assalam ucu mimie cayang . Rindu giler ngan cik mimie..maaf bru sempat singgah..ni pun jenguk jap ja..huhu

    ReplyDelete
  2. Singgah dari segmen yang sama... semoga berjaya...

    http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/10/segmen-12-jam-bloglist-17-mialianacom.html

    ReplyDelete
  3. Mimi Singgah Blogwalking Sini.Dari Segmen Kak Mia Liana..Hehehe..

    http://mimirheem.blogspot.my/2015/10/segmen-12-jam-bloglist-17-mialianacom.html

    ReplyDelete
  4. Salam,
    akak singgah & follow sini...dari segmen mia liana :D
    http://noradzwatyrokkafella.blogspot.my/2015/10/segmen-12-jam-bloglist-17-mialianacom.htm

    ReplyDelete
  5. Salam ziarah dari segmen yang sama...

    http://www.mariafirdz.com/2015/10/segmen-12-jam-bloglist-17-mialianacom.html

    Have a nice day and good luck... ☺

    ReplyDelete
  6. salam singgah :)
    Semoga terpilih ^^
    |cahayakehalusankelembutan.blogspot.my|

    ReplyDelete
  7. Salam... Terima kasih sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #17

    Senarai peserta telah di update di http://www.mialiana.com/2015/10/senarai-peserta-segmen-bloglist-17.html

    Semoga berjaya... (^_^)

    - Mia Liana -

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda