-->

CARI APE TU?

Thursday, July 17, 2014

Shopping Raya Di Nile.Com.My

Salam 1 Malaysia ^_^

Sedar tak sedar hari ini sudah masuk hari ke 19 Ramadhan, ini bermakna sudah 19 hari kita semua berpuasa *Alhamdulillah. So, tinggal 11 hari je lagi kita nak menyambut AidilFitri. Macam mana persiapan u oll? dah prepare semua?.

Cik Mimie tak prepare pape lagi, Kuih pun baru 2 3 jenis buat. HAHAHA. So, semalam bagi mengembalikan semangat nak beraya Cik Mimie cuci-cuci mata dekat Nile.Com.My. Mana tahu ada yang berkenan di hati. Ha, tup2 amik ko! Giler banyak Cik Mimie borong beg. Giler murah!! Sampai Cik Mimie pun rambang mata tengok. *Haish, ni yang malas nk shopping online ni semua nak dibeli..HEHE.

Jom, usha Cik Mimie beli apa dekat Nile.Com.My :) Berbaloi-baloi!!


5 item tak sampai RM100 pun u oll. *Berbaloi kan? ha, lagi-lagi sekarang ni Nile.Com.My ada buat tawaran free delivery bagi setiap pembelian RM48.00 ke atas. *lagi la jimat :) Bukan beg je u oll boleh beli, kasut, baju, seluar, aksesori, senang cerita semua ada :)

http://www.nile.com.my/page.php?cd=76

Cepat-cepat promosi sampai 21 Julai 2014. Tak payah nak beratur panjang di kaunter juz klik je mana u oll suka then buat transfer payment. Tunggu barang sampai di rumah..heee..Semudah 1 2 3 shopping di Nile.Com.My :)

P/S : minggu ni kena struggle buat kuih raya lagi..ekekeke..

6 comments:

  1. Replies
    1. HAHAHA..xde la sakan sangat Cik Oren..hehe

      Delete
  2. untung untung! harga cun melecun.. sakan lerrr jawabnyer.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha..raya sakan di Nile.Com.My..hahaha:)

      Delete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda