-->

CARI APE TU?

Saturday, July 19, 2014

Segmen Kad Raya 2014 Mialiana.com

Salam 1 Malaysia ^_^

Hee, nak mencuba nasib la :) mana tahu ada rezeki dapat kad raya dari kak Mia Liana :) Jom u oll, join reramai~

Segmen Kad Raya 2014 Mialiana.com bermula pada hari ini sahaja, 19 Julai 2014, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Kad Raya 2014 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

20 blogger yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan akan menerima kad raya dari Mia Liana. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 20 Julai 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

21 comments:

  1. Tinggalkan cop jari tak rasmi di sini. :) Selamat bersegmen Cik Mimie.

    ReplyDelete
  2. Salam ...Kak Lya Singgah Dari Segmen Yang Sama ..
    All The Best & Good Luck

    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/07/segmen-kad-raya-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kak Lya.. Terima kasih singgah sini :)

      Delete
  3. singgah from same segmen :D
    new on blogger XDD
    follback? :3

    http://justanamazingheaven.blogspot.com/2014/07/segmen-kad-raya-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan dan salam ramadhan kareem.
    Saya dtg dr segmen yang sama.
    Gud luck!

    http://nursabrinasazali.blogspot.com/2014/07/segmen-kad-raya-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan jugak :) Ramadhan al-mubarak :)
      Gud Luck too..Tq :)

      Delete
  5. amboi Cik Mimie rajinnya join segmen . Goodluck .hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha..isi masa lapang je:) Thank En.Harith..

      Delete
  6. ayu dtg dari segmen yang sama...semoga berjaya.. ada masa singgah la
    ke blog ayu ye...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/07/segmen-kad-raya-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih singgah sini :) Insyaallah :)

      Delete
  7. Salam ziarah. Saya singgah dr segmen yang sama. :)

    http://alongwawaerna.blogspot.com/2014/07/segmen-kad-raya-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  8. Terima kasih sudi datang sini :)

    ReplyDelete
  9. Terima kasih sudi join segmen ini.

    Selamat Hari Raya Aidilfitri.
    Maaf zahir dan batin.

    #pemenang telah diumumkan di http://www.mialiana.com/2014/07/pengumuman-pemenang-segmen-kad-raya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya Aidilfitri Kak Mia :)
      Terima kasih sudi singgah sini :)

      Delete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda