-->

CARI APE TU?

Wednesday, July 27, 2016

MyLip's Generation : Rayakan Sebulan

Salam 1 Malaysia ^_^

Ini kisah hari AHAD 24.07.2016 yang lalu. Kami semua ke Kluang beraya rumah Kak Long Cik Mimie di Taman Matahari. Alhamdulillah, semua 9 beradik dapat berkumpul tapi still tak cukup ahli. Riuh-rendah dibuatnya, dengan anak-anak buah berlari sana-sini. Adik-beradik dok bergosip plus melatah lepastu ketawa sampai cramp perut. Ipar-duai sibuk bersembang. Hehehe.. Inilah Keluarga Cik Mimie :D

Disebabkan hari ni hari Rabu, maka tak boleh nak taip panjang-panjang. "Wordless Wednesday" :P

Family Besar Cik Mimie



Kami 9 beradik, 1 Kumbang 8 Bunga :)



My anak-anak buah, Dah besar dah..







Jom balik Segamat :)
Alhamdulillah, tahun ni memang jauh-jauh berjalan. So, mulai hari ini kita attend Open House pulak! Yeeaayhhh! Tak sabar nak makan-makan..Hahahaha..

p/s : Lepas ni dah kena lupakan pasal raya, fokus persiapan hari penting pulak ^_^

11 comments:

  1. Replies
    1. Takleh nak describe riuh dia macam mana.. kalau rumah papan, boleh roboh dibuatnya..hahaha

      Delete
  2. wow Cik Mimie.. betoi raya sakan ni hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha... setahun sekali cT oi.. hehehe

      Delete
  3. enjoy enjoy makan2.. best2 banyak open house..
    lagi few days nak habis syawal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah, tggal bape hari je ni.. esok malam ada invitation open haouse..hehehe

      Delete
    2. Hujung minggu ni ramai yang buat open house ;)

      Delete
  4. perghhh bestnya raya akakkk! T_T tahun ni raya kitaorang tak berapa nak best lah. huhuks.

    ReplyDelete
  5. wah berayaaa sakan. sama theme ngn nadya laa. hehe laaa da dekat ngn nadya. kluang tuu kat mne?

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda