-->

Pages

CARI APE TU?

Friday, July 15, 2016

Voucher RM100 - Hasil Berkolaborasi bersama ZALORA

Salam 1 Malaysia ^_^

Hai U Olls, hari ini agak rajin nak update blog. Wah, terkikis sikit kerinduan nak menaip di teratak usang Cik Mimie ni. Alhamdulillah, masih diberi kesempatan walaupun tak berapa nak aktif macam dulu. Takpe, Cik Mimie CUBA :)

So, petang ini nak story hasil kolaborasi Cik Mimie bersama dengan ZALORA*jangan cakap U oll tak tahu ZALORA tu apa, ha ada kena viral nanti..hehehe..


Hari Selasa yang lepas Cik Mimie terima satu comment invitation di blog Cik Mimie dari Aini Shah wakil ZALORA. Wah, memang teruja giler Cik Mimie sebab tak sangka yang ZALORA sudi pilih blog Cik Mimie ni. Dah la lama tak berupdate, inilah orang kata REZEKI :)

Lepas je Cik Mimie baca comment tu terus Cik Mimie email Aini untuk bertanya lebih lanjut mengenai kolaborasi ni. Semuanya berjalan dengan lancar, article yang ZALORA minta Cik Mimie update diblog sudah pun Cik Mimie publish. U olls boleh KLIK SINI untuk baca. Terima kasih :)

Dan seperti yang dijanjikan Cik Mimie menerima voucher sebanyak RM100 untuk dihabiskan di ZALORA. Wah, shopping siapa tak suka kan. Apa lagi, Cik Mimie pun cuci mata la. Dengan RM100.00 Cik Mimie dapat grab 3 barang di ZALORA.


Taddaaaa!! Inilah barang-barang yang Cik Mimie beli di ZALORA. Alhamdulillah, servis ZALORA memang tip top. Semalam, pukul 4 petang Cik Mimie order, Hari ini, tengah hari Cik Mimie selamat terima barangnya. Terima kasih ZALORA :) BARANG BEST SANGAT~!



Jam tangan putih untuk ABAH, Blouse untuk EMAK, dan Couple Watch untuk CIK MIMIE & INCIK KESAYANGAN. :)

Orang kata kalau kita ada rezeki lebih, dan kita berkongsi dengan orang lain. INSYAALLAH, Allah akan murahkan lagi rezeki kita.AMIN.

Apa yang Cik Mimie pegang "Kalau kita tak berkira rezeki kita dengan orang lain, ALLAH pun takkan berkira rezeki dia dengan kita" Semoga kita selalu dimurahkan rezeki. Amin.

p/s : Ramai jugak yang berkolaborasi dengan ZALORA ni, meh la kongsi-kongsi dengan Cik Mimie article U Olls :)

20 comments:

  1. wahhh tahniah cik Mimie... kak ekin pun dapat masih belum pilih beli apa hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Kak Ekin..heheh..rambang mata xtau nak pilih yang mana kalau dah masuk Zalora ni..hahaha

      Delete
    2. sama2... berkenan dekat hangbag ni.. tak taw nak pilih mana... yang berkenan terlebih dari voucer

      Delete
    3. Hehehe.. kena pandai bajet.. tapi kalau lebih boleh tambah dengan duit :)

      Delete
  2. Replies
    1. Best sangat SS...kalau voucher lebih RM100 banyak lagi nak beli..hahaha

      Delete
  3. huhu sy guna voucer tu tebus kasut :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kasut Cik Mimie x berani nak beli, penah beli tapi x sama saiz..sayang, bagi kat akak je.. :D

      Delete
  4. Wah..murah rezeki cik mimie..dpt byk item boleh ambik dgn voucher rm100 zalora tu..tahniah..cantik couple watch tu..suka!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, rezeki Allah bagi...hehehe.. itula kena pandai berbelanja org kata..hahaha.. Thank Kak Wana ^_^

      Delete
  5. Tahniah semoga dimurahkan rezeki Cik Mimie...

    Cantik jam tu...

    ReplyDelete
  6. betul tu jgn kedekut..lagi byk memberi lagi byk kita dpt..so bila nk lanje sis JM ni hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..Sis JM nanti hujung tahun Cik Mimie belanja makan besar k? jangan x datang...hehehe :P

      Delete
  7. Seronok kan,..servisnya memang tiptop!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah Kak Farrah ingtkan lusa baru dapat sebab dah petang baru order..rupanya esok dah sampai..memang seronok la kan :)

      Delete
  8. mogaaa makin murah rezeki Cik Mimie =)

    ReplyDelete
  9. salam yana pernah tebus kasut , alhamdulillah muat muat! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Yana, owh yeker.. dekat Zalora belum try lagi beli kasut..sebab haritu beli dengan nile x muat.. xdapat nak pakai raya..hukhuk

      Delete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda