-->

CARI APE TU?

Friday, July 15, 2016

SYAWAL 2016 - BERAYA BERSAMA KELUARGA

Salam 1 Malaysia ^_^

Hari ini merupakan Syawal yang ke-10, sekejap betul masa berlalu. So, memandangkan semua orang dah update gambar raya, Cik Mimie pun nak update jugak..hehehehe.. Tahun ini alhamdulillah, dapat berkumpul adik beradik walaupun pagi raya pertama tu, Cik Mimie dengan mak je ada dekat rumah siapkan apa yang patut. hukhukhuk. Sedih tau! Adik beradik yang lain ondeway dari rumah masing-masing. Tengah hari baru la dapat berkumpul itupun tak semua ada sebab ada yang balik rumah mertua.

Tentatif hari raya. Ceh, siap ada tentatif lagi kan..hahaha..

Raya Pertama - Duduk rumah tunggu tetamu / sedara-mara serbu rumah
Raya Kedua - Masih dirumah layan program TV
Raya Ketiga - Balik kampunggggg PEKAN PAHANG raya rumah Ayah long, Mak Andak & Makcik
Raya Keempat - Terjah rumah sedara-mara di SEGAMAT
Raya Kelima - Serbu rumah adik-beradik & rumah bakal Mertua. :D
Raya Keenam hingga hari ini - KERJAAAAAA T_T

So, Cik Mimie malas nak bebel banyak-banyak. Jom kita layan gambar ye? Sila jangan muntah hijau sebab gambar banyak sangat..hehehehe.. :P

HARI RAYA PERTAMA - RUMAH JERRR




HARI RAYA KETIGA - PEKAN PAHANG




















RAYA KEEMPAT - RUMAH SEDARA MARA



RAYA KELIMA - KAWASAN RUMAH 


 Tahun ni takde gambar dengan Incik Kesayang sebab dia kerjaaaaa, so kita collage je la ye gambarnya :) Insyaallah, tahun depan kita raya sama-sama :) Yeaaayhhh!


SELAMAT HARI RAYA SEMUA!! :D

#kosongkosong #ootdraya #lastrayaassingle #selamathariraya #blogger

p/s : Ada masa Cik Mimie terjah u Oll k? :D Terima kasih sudi jenjalan kat sini.

19 comments:

  1. Replies
    1. Setahun sekali Sis NH..hehehe.. seronok dapat berkumpul ramai-ramai..:D

      Delete
  2. meriah cik mimie kita raya... mimie nanti bagi email ya.. nak hantar something hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kumpul ramai-ramai tu yg meriah tu Kak Ekin :) Dah terima something yg Kak Ekin bagi u.. Tq :)

      Delete
  3. Meriah kan raya....paling penting berkunjung ke rumah sanak saudara...

    berkunjung ke rumah mak mertua? tak lama lagi balik rumah mak mertua juga la yerr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itula, kunjung rumah saudara-mara yang seronok..lama x bersua.. bila dapat berkumpul tu memang meriah.. InsyaAllah, tahun depan raya umah mak mertua pulak..hahaha

      Delete
  4. meriahnya raya..sory CM..lama sis JM x singgah sini..selamat hari raya maaf zahir dan batin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya juga Sis JM.. Cik Mimie pun tenggelam timbul kat blog ni..heheh.. takpe2, memahami :)

      Delete
  5. thn depan raya bersama ehem ehem ehem naik pelamin jemput sis JM tau heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Get hujung tahun ni ye Sis JM :) Makan besar ^_^

      Delete
  6. Selamat Hari Raya, Cik Mimie. Memang raya sakan nampaknya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya jugak Kak Farrah.. hehehe.. kumpul ramai-ramai tu yg sakan beraya tu..

      Delete
  7. wow wow sejak Cik Mimie kembali aktif ni.. kerap da nampak dia..
    yes yes welcome back =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha, tak tahu la ni aktifnya sampai bila.. sementara ada masa, Cik Mimie cuba kembali..hehehe :D

      Delete
  8. salam , wah wah , yana pun belum sempat update pasal raya heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe... update dulu sebelum terlupa Yana.. nanti dah lama-lama mula la malas menaip..hahaha

      Delete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda