-->

Pages

CARI APE TU?

Tuesday, July 26, 2016

Tak Boleh Follow Blog Lain : Ada Siapa Boleh Tolong Tak?

Salam 1 Malaysia ^_^

Cik Mimie nak minta tolong sesiapa yang boleh bantu dan tahu apa masalahnya. Cik Mimie nak follow blog lain tapi bila tekan button follow dia jadi error macam kat bawah ni.


Cik Mimie try clear semua cache & cookies still tak boleh jugak. Try guna broswer lain, tetap masalah yang sama keluar. Anyone? boleh bantu? heeee

Nak join segmen and GA pun tak boleh sebab tak dapat memenuhi syarat tuan blog. Hope ada yang sudi membantu. Thank you in advance ^_^

p/s : Puas dah godeh sana sini..!

20 comments:

  1. same la..knpe ye??hehehehe..byk jgk yg mengalami mslh mcm ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh, Cik Mimie ingat..Cik Mimie sorang je ada problem..semua blogger ye? heee..

      Delete
  2. salam yana rasa, ada jugak blogger lain yang jadi macam ni , maaf cik mimie tak reti jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam.. takpe Yana.. sekadar bertanya..tp hari ni dah boleh follow dah :)

      Delete
  3. Cer tengok tempat HELP.. mungkin disitu boleh bantu..

    Jom singgah blog AM.. AlongMisuari

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, butang follow dah kembali sihat.. hehehe..

      Delete
  4. selalu juga jd ... lps byk kali refresh boleh klu cik mimi tak boleh juga lps tukar browser tak sure la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itula, dah banyak kali jugak refresh.. penant dah rasa..hahaha.. rupanya blogspot tgh upgrade.. :D

      Delete
  5. dulu pernah alami masalah mcm ni. esoknya cuba folo lg tp masih x dpt2 jd abam kie abaikan aje...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha..sekarang dia dah kembali normal abam kie.. :D nanti follow Cik Mimie ye.. hihihi

      Delete
  6. kak ekin pun jadi mungkin Google problem kali.. pernah gak jadi gitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah, blogspot problem rupanya.. sebab ramai blogger jadi gini jugak.. heee..

      Delete
  7. Usahkan follow.. unfollow pon tak boleh... sekejap je bolehnyaa... pastu tak boleh... tengah testing lagi kot...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah pasal..hahaha.. puasa tekan button follow tu.. xmau jugak.. sabar je la.

      Delete
  8. semua browser pon tak leh buat masa ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blogspot tgh upgrade.. hari ni dah boleh follow dah.. YEaaayhhh!

      Delete
  9. yeeee sama CT skarang ni pun xleh follow awatnya eh ?
    hurm.. da clear cache semua da.. nak follow balik peserta GA pun susah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ct..CT.. skrg CT dah boleh follow dah.. system dia ada problem sebelum ni.. now dah ok :D

      Delete
  10. skrg blog memang prob la cik mimie. sblom nihh nak add follower ponn prob. terpaksa tukar coding semua. huhu

    ReplyDelete
  11. dengar kata blogger.com dah tak support dah...Sally dah dekat 3-4 minggu dah tak boleh follow blog sesape :(

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda