-->

CARI APE TU?

Wednesday, July 20, 2016

Wordless Wednesday #1 (2016) : KUIH RAYA BUATAN SENDIRI

Salam 1 Malaysia ^_^


Tahun ni terlebih rajin, semua kuih & Kek buat sendiri.. Nak jadi bini orang kena lah belajar..kahkahkah!

p/s : Wordless Pertama untuk tahun ni *Gila lama tak update =_="

20 comments:

  1. ahakss..dah jd bini org nanti kena pandai masak lauk harian gak tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jadi mcm jay emm... Google resepi... He he he

      Delete
    2. Hahahaha... dalam proses belajar..memang google je semua.. hahahah

      Delete
  2. suami makin syg kalau suami rajin n pandai masak..mmg tak mkn luar lah pastu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sape yg tak makan luar? isteri ke? he he he...

      Delete
    2. siapa yang pandai masak n rajin sebenarnya ni? confius.. hahaha

      Delete
    3. konfius sis JM tulis.. suami ke isteri yang tak makan luar hahahahhaha

      Delete
  3. Replies
    1. Sedap sangat-sangat SS..laku keras! hahaha tinggal balang kosong je.. :D

      Delete
  4. rajin cik mimie kita buat biskut raya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahun ni terlebih rajin Kak Ekin :D

      Delete
    2. akak rajin tapi malas buat sebab buat seorang hahahhaha

      Delete
  5. salam kita gang ! yana pun buat sendiri :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam.. best kan buat sendiri.. excited tgk kuih tu jadi len macam..hahaha

      Delete
  6. kat atas tu popia samab je kita tak buat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heee.. first time Cik Mimie try buat tahun ni.. :D

      Delete
  7. wahh. rajinnya. kite xsempat nak buat apa. balik kg pon lambat. esok nak raya ptg tuu baru nak menampak kn muka. huhu haihhh comitmen keje kann.. sedih rasa..

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda