-->

CARI APE TU?

Saturday, May 6, 2017

Birthday Giveaway By Cik Nadyya #Second Giveaway!



Salam 1 Malaysia ^_^


SYARAT GIVEAWAY :

1- Blogger warganegara Malaysia.
2- FOLLOW blog Cik Nadyya
3- FOLLOW instagram @nadyashafiqa__
4- Buat entry bertajuk: Birthday Giveaway By Cik Nadyya #Second Giveaway!
5- Copy banner atas dan backlink ke entry ini.
6- Ucapan buat Cik Nadyya sempena hari lahirnya. *Tak paksa. seikhlas hati. HAHA*
7- Dah siap? tinggal link entry anda dan comment di entry ini.

Hadiah

Tunai/topup RM10 - 2 pemenang
Bloglist - 5 pemenang
Review Blog - 2 pemenang


Ucapan Buat Nanad :D

Selamat Menyambut Hari Lahir buat NANAD pada 11.05.2017, Wah, dah 25 Tahun matang dah ni kan? hehehe... Semoga nanad dipanjangkan usia, diberi kesihatan yang baik, diperluaskan rezeki dan dipertemukan jodoh yang baik-baik nanti.. Allahuma Amin.. Teruskan berblogging tau,jangan jadi cam Cik Mimie kejap ada, kejap takde..hehehe :D


p/s : Aci tak bagi burger x bagi kek? heheheh

13 comments:

  1. ehehe all the best Puan Mimie hehe.. banyak2 update entry.. boleh bom.. lama tak boom =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha.. xtau la bila boleh up entry banyak2.. mood and idea kelaut la Ct ku syg.. :)

      Delete
  2. terima kasih sudi join segmen ni. dan terima kasih ucapannya.hahaha xcukup matang lagi la cik mimie xD inshaallah baik2 jaa tahun dpn kawen. haha alolo aci laa tuu. comel sweet jaa siap bg burger bagai. hoho macehhh again ;)

    senarai peserta :Senarai Peserta Birthday Giveaway By Cik Nadyya :)

    goodluck ye ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 Nanad :) Wah, tahun depan kte dah sama title t.. moga dipermudahkan :)

      Delete
  3. Blogwalking dari GA yang sama :)

    http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/05/birthday-giveaway-by-cik-nadyya-second.html

    ReplyDelete
  4. Assalam cik mimie ehhh silap..puan mimie aka PM 😬 Lama x jln2 sini...sihat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sis JM.. Cik boleh, Puan pun boleh..hhehehe.. Alhamdulillah, kita sihat2 je kat sini.. semakin sihat tau..

      Delete
  5. Alaaa dh lama x be ketinggalan pasal GA tp x pernah join pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpe, nnti join GA anjuran JM lak...hehehe

      Delete
  6. singgah disini

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/05/birthday-giveaway-by-cik-nadyya-second.html

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda