-->

Pages

CARI APE TU?

Thursday, May 18, 2017

'Segmen BLOGLIST Jun-September 2017.'



Salam 1 Malaysia ^_^

Ok, kali ni Cik Mimie nak join segmen yang telah ditag oleh Nanad.*terima kasih Nanad! Segmen ini adalah anjuran CIK LA, untung siapa yang join sebab pemenang akan berada di bloglist CIK LA selama 4 bulan.. huyooo!! lama kan? So, tunggu apa lagi? Jom la join, kita memeriahkan segmen rakan blogger kita :)

Segmen BLOGLIST Jun-September 2017.

Syarat-syarat penyertaan seperti berikut;

  1. Follow blog ni pada yang belum follow di SINI. Nanti cikla akan followback. 
  2. Follow g+ di SINI
  3. Follow twitter di SINI
  4. Follow Instagram di SINI
  5. Like fb page di SINI
  6. Tag 2 atau lebih kawan-kawan (wajib) untuk join segmen. Pastikan diaorang tau yang diaorang ditag. 
  7. Buat satu entri ringkas yang bertajuk 'Segmen BLOGLIST Jun-September 2017.' Masukkan banner di atas dalam entri tersebut, kemudian linkkan ke entri ini. Tinggalkan link entri korang di ruangan komen. 
  8. Siap.
Cik Mimie tag :


Segmen berlangsung selama 17 Mei 2017 hingga 31 Mei 2017 (pukul 8 malam)

p/s : Maaf CIK LA, Cik Mimie takde IG so tak dapat nak follow :)

13 comments:

  1. Assalamualaikum wbt.. Terima kasih sudi join. Boleh check senarai peserta di

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/05/senarai-peserta-segmen-bloglist-jun-september-2017.html?m=1

    Good luck and happy blogwalking ❤️❤️

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummusalam.. Sama2 Cik La :) baik akan BW rakan2 lain..

      Delete
  2. Assalamualaikum,

    blogwalking dari segmen yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/05/segmen-bloglist-jun-september-2017.html

    done follow #1350

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummusalam.. terima kasih, nanti Cik Mimie balas kunjungan :)

      Delete
  3. hahaha macehhh cik mimie. selamat bersegmen ;)

    ReplyDelete
  4. Hai,
    singgah dari segmen sama
    Goodluck awak! :)

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda