-->

CARI APE TU?

Wednesday, December 2, 2015

10 Pengomen Tegar NOVEMBER 2015

Salam 1 Malaysia ^_^

Seperti biasa, awal-awal bulan ni Cik Mimie akan reveal 10 Pengomen Tegar (PT) yang paling dan sentiasa awesome di blog Cik Mimie. dup dap dup dap!!

10 PENGOMEN TEGAR (PT) UNTUK BULAN INI IALAH...

DRUM ROLL PLEASE!!! 

http://1.bp.blogspot.com/-myBV5OsbzyM/VDqXKxEAs9I/AAAAAAAAIaI/stXhTJvLRdA/s1600/drumkitty2.gif

10 PENGOMEN TEGAR NOVEMBER


"KHAS BUAT U OLLS!!"

Jari Manis - jarimanistravel.blogspot.com





Izzeyda - http://izzeyda.blogspot.com/

Nurzakiah Hanum - http://anumkhairil.blogspot.my/

Kakak Tiri Cinderella - http://kakaktiricinderella95.blogspot.my/

Arz MoHa - http://www.arzmoha.com/

Tahniah buat semua yang tersenarai. Juara Carta bulan ni, dia dah rangkul balik dah takhta dia..hehehe... big applause untuk Sis JM :) Untuk Pengomen-pengomen baru terima kasih sebab sudi datang conteng-conteng kat sini ye :)

p/s : Sila jangan malu dan segan untuk petik bunga ros disini :D

11 comments:

  1. hahahaha...kali ni tak dapat..lawa pulak tu..ni yg jeles ni ( asap kelaur kot hidung )

    ReplyDelete
  2. arggghh.. kenapa ros nordin takde kuntuman ros kat sini...hehehe..btw tahniah semua yang bawak balik berdozen kuntuman ros tu.. :)

    ReplyDelete
  3. salam cikmimie ! cantik sanagt terima kasih, terselit jugak.

    ReplyDelete
  4. singgah bw sini.. :)

    jemput join segmen shawal.. ^^v

    http://akubukaninnocent.blogspot.com/2015/12/SegmenBlogwalking.html

    ReplyDelete
  5. nama ana memang takde la cerita dia. nak bukak blog pun kemain susah. hahaha

    ReplyDelete
  6. Dah lama tak jadi pengomen tegar wuaaaaa :(

    ReplyDelete
  7. Alamak tak masuk list laa SS.... Tu laa november busy travel...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulaaa.. asyik travel tinggal kami huhuhu..

      Delete
  8. scroll slow2 nak tengok nama ada ke tak.. ehehe..

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda