-->

CARI APE TU?

Tuesday, December 15, 2015

PERTAMA KALI CASH OUT NUFFNANG

Salam 1 Malaysia ^_^

Wah, akhirnya Cik Mimie cash out jugak earning Nuffnang ni. Actually, register Nuffnang dah lama dah dalam tahun 2010 macam tu. Tapi disebabkan time tu x berapa tahu sangat mengenai Nuffnang dan macam mana ia berfungsi. So, earning tu takde lah bertambah-tambah takat tu je dia duduk. HaHaHa.. 

Dulu, kalau nak tahu first time Cik Mimie buat blog sebab tengok orang ada blog. Ha Ha Ha.. bla..bla..bla..bla.. cerita benda merapu-rapu. Sebab tu iklan Nuffnang tak melekat, malu agaknya sebab blog macam budak-budak. Lepas tu tahun 2012-2013 Cik Mimie dah stop blogging sebab tahun tu baru habis belajar dan sibuk dengan kerja. So, masa untuk blog tu memang takde langsung. Sadis kan?

Alhamdulillah, mood yang membuak-buak untuk blogging muncul pada tahun 2014 sampailah ke hari ini. InsyaAllah, Cik Mimie akan cuba untuk muncul di blog walaupun macam chipsmore.. heee :) Mula dari tahun lepas la baru Nuffnang duduk singgah dekat blog Cik Mimie, baru lah earning Nuffnang tu bertambah-tambah. So, semalam cheque Nuffang dah sampai :)


Moh ler kita jana pendapatan mudah dengan NUFFNANG!!! nak daftar? KLIK SINI!!

p/s :Cheque dah selamat masuh Machine Deposit tunggu CLEAR je..kaching!! Kaching!! $_$

13 comments:

  1. cik en dah cashout lama dah.. tp masih x dpt sebarang cek lagi

    ReplyDelete
  2. Congrats, Cik Mimie. Mesti excited kan :)

    ReplyDelete
  3. allhamdulillah.... rezeki tahun baru... :)

    ReplyDelete
  4. weeee qila pun tengah tunggu check kedua T_T
    huhuhuhu bertahun blogging jgk tu huhuhuhu
    wiwiwi

    ReplyDelete
  5. tahniah cik mimie semoga lebih banyak lagi rezeki lepas ni

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah rezeki..tahniah sebab dah cash out.

    ReplyDelete
  7. heheheh ehem ehem Cik Mimie.. ehem ehem.. =D

    ReplyDelete
  8. wah tahniah cik mimie. rezeki tuuu. alhamdulilah :)

    ReplyDelete
  9. kak ekin pun pertama kali cash out gak... aktif beblog 2014 la gak sejak jadi surirumah kan... tapi kak ekin belum dapat lagi cek ni

    ReplyDelete
  10. waaahhh dah cash out sebenarnye ye..
    alaa cik mimie tlg la ajarkan ayu jugak..
    ayu pon xtau ape fungsi nuffnang ni lagi
    ahahhaha

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda