-->

Pages

CARI APE TU?

Thursday, December 10, 2015

"Pencarian Blog Terkemas 2015!"

Salam 1 Malaysia ^_^

Thank for FATIHA ZAINAL sebab tag Cik Mimie.

Hi Guys! Om buat lagi segmen. Nak tahu Apa yang lain? Mari kita check apa yang lain.

Click Gambar untuk Join Tau!!

Pencarian Blog Terkemas 2015 aku adakan untuk mencari blog yang paling paling sangat kemas. Kemas dan cantik, sedap mata memandang bila jengah belog korang. Sambil sambil tu boleh promote belog korang dan juga blogwalking sesama blogger.


Haaa apa tunggu lagi, jom join. Hadiah adalah rahsia, Goodluck!

Mangsa Tag Cik Mimie
-Kak Fida-

Due Date : 18 Disember 2015

p/s : Jom join ramai-ramai :)

14 comments:

  1. alamak...blog akak kena serang oleh cik mimie..Thanks Mimie sudi tag akak..good luck yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. akak nanti join tau :) Thank you :D

      Delete
  2. singgah sini segmen sama. goodluck cik mimie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you, gudluck untuk Kak Ros jugak :)

      Delete
  3. Singgah melawat dari segmen yang sama :D
    Baru ada masa blogwalking..hehe
    http://fardiyah.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum wbt, bittaufiq wannajah! Ana dari segmen yang sama :)
    http://ukhti-ninja.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    ReplyDelete
  5. Good Luck,semoga ada rezeki awak menang kontest ni amin.

    saya datang dari kontest yang sama..

    http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    ReplyDelete
  6. Good Luck,semoga ada rezeki awak menang kontest ni amin.

    saya datang dari kontest yang sama..

    http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    ReplyDelete
  7. mmacam mana Cik Mimie..? ada dapat tak shortlisted ?

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda