-->

CARI APE TU?

Tuesday, June 6, 2017

“Giveaway Kad Raya by Zafirah Nazri”

Salam 1 Malaysia ^_^


Syarat - syaratnya :

1 - follow blog saya

2 - buat satu entry bertajuk “Giveaway Kad Raya by Zafirah Nazri”

3 - Tempekkan banner dekat atas , backlink kan ke entry ini . 


4 - klik salah satu link | ini | ini | dan |ini |  singgah habis loading

5 - komen link entry anda di entry ini.

Siap ! selamat bersegmen semua . 


saya akan pilih seramai 10 orang untuk diberikan kad raya . 

Tarikh Tamat : 18 Jun 2017

p/s : All the best!

10 comments:

  1. selamat berpuasa , semoga amalan kita di bulan Ramadhan ini diterima .

    Terima kasih join GA saya , saya dah update senarai peserta giveaway . jemput blogwalking yer :)

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/06/senarai-peserta-giveaway-kad-raya-by.html

    maaf lewat update , busy skit .

    ReplyDelete
  2. gud luck..singgah dari segmen yg sama

    https://umifuzy.blogspot.my/2017/05/giveaway-kad-raya-by-zafirah-nazr.html

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum,
    kita datang singgah sini.
    Good luck :D

    ReplyDelete
  4. jalan singgah dari GA yang sama.

    https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-by-zafirah-nazri.html

    goodluck :)

    ReplyDelete
  5. Hi, all the best, setahun sekali, nak gak kad raya kan...hehe join too~ jum singgah~
    http://nonasani.blogspot.my/2017/05/giveaway-kad-raya-by-zafirah-nazri.html

    ReplyDelete
  6. hi! singgah dari GA yang sama. good luck :)

    http://blognaqitaa.blogspot.my/2017/05/giveaway-kad-raya-by-zafirah-nazri.html

    ReplyDelete
  7. jalan2 dari giveaway yang sama

    http://www.mialiana.com/2017/05/giveaway-kad-raya-by-zafirah-nazri.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda