-->

CARI APE TU?

Tuesday, June 17, 2014

Part 3 : Majlis Resepsi Tema Purple Kuning

Salam 1 Malaysia ^_^

Wah, sangat mengantuk Cik Mimie hari ini. So, nak menyegar-bugarkan mata ni marilah kita menulis entry..hehehe..Dalam entry ni Cik Mimie nak story dekat u oll semua mengenai Majlis Resepsi perkahwinan kedua-dua orang Kakak Cik Mimie. Kira kami buat 2 Pengantin dalam 1 Majlis la.. Jimat derk...huhuhu..

So, untuk tema majlis perkahwinan ni mereka memilih warna purple kuning..erk?? mesti u oll terfikir kejap kan? Ok ke combination 2 warna ni? so, nak tahu ok ke tak, jom usha2 gambar sepanjang Majlis tersebut :D

Zura & Ajis a.k.a Pengantin Pertama

Yanis & Taufik a.k.a Pengantin Kedua
 Inilah kedua-dua orang Kakak Cik Mimie. Actually, Cik Mimie ada 9 orang adik-beradik 7 kakak dan seorang abang. Now, semua dah berkahwin tinggal Cik Mimie seorang kat Umah tu...hukhukhukk..Sedeynye takde orang nak ajak bergaduh T_T. Apa-apa pun Cik Mimie sayang mereka semua :). Jom usha gambar lagi :D Nampak je muka tenang semua ni, tapi dalam hati dup dap dup dap....hahahahha...

Nervous je muka..hihihi

Berdebor-debor dalam hati

Nun disinggah sana...

control-control..hehehe

upacara memotong kek..nyumm3...
Now, sesi bergambar Pengantin dengan parent memasing. Baju kuning n purple tu, u oll tau la kan...itulah parents Cik Mimie :)

senyum semua :)

say cheesseee...:D

Owh, yang budak kecik tu memang suka menyelit dalam gambar semua orang..huhuhu..My Niece.

Ahak, time buka hadiah..Special from Cik Mimie & Incik Comot :)

My BIG..BIG..BIG Family..

Selamat Pengantin Baru Watie & Yanie... :)
I Will Be A Next...Ceewwwaahhhh..hehehe :)
Alhamdulillah, Majlis berjalan dengan sangat lancar. Terima Kasih kepada semua yang terlibat dalam menjayakan majlis ni. hehehe..seronok sangat. Lepas ni kita story pasal Majlis belah lelaki pulak..Sambut menantu :)

opppss, kejap-kejap lupa nak show dekat u oll hadiah yang Cik Mimie & Incik Comot bagi dekat Pengantin..hehehe..ini dia..



Kalau nak tempah boleh klik sini... thank you :)

2 comments:

  1. rare gilaaa gabungan warna tema tuh.. tapi siti tengok okeh saja.. sbenarnya kena confiden je nak pakai kaler apa pun.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat rare kan? p bila da pakai nampak cntik pulak..hekhekhek.. thank Ct :)

      Delete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda