-->

CARI APE TU?

Monday, June 30, 2014

"MISSION: Ramadhan Blog Tour by Kaktus Oren"

Salam 1 Malaysia ^_^ 

Cik Mimie join 1st Segmen dari Cik Oren kiut miut kita ni sempena kelahiran beliau pada 14 Ramadhan 1412 *Mengikut kalendar Islam. SELAMAT HARI LAHIR DEAR :)

http://kaktusoren.blogspot.com/2014/06/mission-ramadhan-blog-tour.html
KLIK_KLIK BANNER UNTUK JOIN
Mission Due Date : 30 Jun - 25 Julai 2014

P/S : Jom memeriahkan lagi Mission Cik Oren ni :)

29 comments:

  1. Noted with thanks. :) Dah semak penyertaan untuk calon backup singer nasyid. Hihihi. Salam Ramadhan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. HEHEHE..ai ai chip! boleh je nk jdi backup singer.. :) Salam Ramadhan jugak :)

      Delete
  2. Assalamualaikum . Nik datang daripada segmen yang sama . Jemput la singgah . Hehehe

    http://milikallahsepenuhnya.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam :)

      Selamat bersegmen, Cik Mimie singgah sana ye :)

      Delete
  3. N datang dari segmen yang sama.. #OrenTour, Selamat berpuasa.. Dah follow sini :D

    http://kapas-putih.blogspot.com/2014/07/mission-ramadhan-blog-tour-by-kaktus.html

    Join juga SEGMEN: BW sambil menghayati Bulan Ramadhan

    http://kapas-putih.blogspot.com/2014/07/segmen-bw-sambil-menghayati-bulan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank sudi singgah :) Will visit n follow u back :)

      Insyallah, t Cik Mimie join ye..TQ :)

      Delete
  4. hai salam perkenalan ^^
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/07/mission-ramadhan-blog-tour-by-kaktus.html

    ReplyDelete
  5. ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen juga sempena ramadhan...sudikan la join ye...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/06/mission-ramadhan-blog-tour-by-kaktus.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih singgah sini Ayu :)

      Insyaallahm nnti Cik Mimie join ye..:)

      Delete
  6. hi CT jenguk sini jalan jalan..
    selamat bersegmen.

    jemput jenguk blog CT yang tak seberapa
    www.sitiyangmenaip.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih CT :) Selamat bersegmen jugak :)

      Delete
  7. singgah dari segmen yg sama dan dah follow... no 932...

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan...datang dari segmen yang same... :D jemputlah datang ke blog saya ye... hope we can be friends!

    http://jindrisska.blogspot.de/2014/07/repost-summer-telah-tiba-di-bumi-bingen_13.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan jgak :) InsyaAllah :) Thank you..

      Delete
  9. Singgah dari segmen yang sama :)

    http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/07/mission-ramadhan-blog-tour-by-kaktus.html

    ReplyDelete
  10. hai... singgah dr segmen yg sama.. selamat bersegmen :)

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/07/mission-ramadhan-blog-tour-by-kaktus.html

    ReplyDelete
  11. Join segmen yang sama. Follow sini. Salam perkenalan

    http://akukupukupu.blogspot.com/2014/07/mission-ramadhan-blog-tour-by-kaktus.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan :) Follow sana jugak :) Tq

      Delete
  12. salam kenal.. singgah sini dr segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  13. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  14. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/mission-ramadhan-blog-tour-by-kaktus-ore.html

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda