-->

CARI APE TU?

Friday, August 18, 2017

Selamat Hari Lahir Suamiku

Salam 1 Malaysia ^_^


Ya Allah, lama betul tak bersiaran disini. Kalau ikutkan banyak sangat story nak kongsi. Tapi, apakan daya Cik Mimie tak mampu nak luangkan masa seperti dulu. InsyaAllah, perlahan-lahan cari mood untuk berblogging semula.

Hari ini 18.08.2017 genaplah usia Incik Kesayangan Cik Mimie yang ke- 27 Tahun. Tahun pertama sambut Hari Lahir sebagai seorang suami.. hehehe.. Malam tadi tepat pukul 12.00 Cik Mimie hanya mampu nyanyi lagu "Happy Birthday To You" dan bagi ucapan je. Cakap dengan dia Tahun ni takda pape nak bagi kat dia. *padahal dah ada surprise tok dia.. HAHAHAHA 

So, setelah bersekongkol dengan Bouquet Surprise Planner. Misi untuk bagi kejutan kepada Incik Kesayangan dijalankan tepat pukul 3.30 petang. Alhamdulillah misi berjaya dengan jayanya. Cik Mimie rasa happy giler dapat buat dia terkejut.. siap Whatsapp cakap terima kasih dan terharu sangat. *Sorry Papa :D


Selamat Hari Lahir Papa Sayang

Mama doakan semoga papa dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki serta diberi kebahagian dunia dan akhirat.

Terima kasih menjadi suami yang terbaik dalam hidup Mama. Semoga Allah makbulkan doa dan impian kita untuk dapat "our own annyo".. Amin..

Isterimu,
Mama

p/s : Gembira dan seronok sangat rasa hati ni bila dapat buat orang yang kita sayang gembira.. :D

No comments:

Post a Comment

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda