-->

CARI APE TU?

Tuesday, March 11, 2014

I Need Energy!

Salam 1 Malaysia ^_^

Hai u oll.. Petang2 camni mata cepat je nak tertutup..huhu..Kalau bukan sebab tengah kerja, lama dah Cik Mimie cari tilam and bantal buat landing..hehehe..

So, untuk menghilangkan rasa sleeping beauty ni, Cik Mimie tapau dekat 7-e bawah office tadi.

Tadaa....
Jom tingkatkan tenaga anda :)


p/s: Bila la nak diet kalau macam ni hari-hari..hahaha..

6 comments:

  1. utk tenaga ye..heheh.. klau x nt terlelap.. huhu

    ReplyDelete
  2. Anizz Annisa:

    tau xpe..kna prepared something supaya x mngantuk..heee :D

    ReplyDelete
  3. Kak Mimie nak belanja ke? hihihi.

    ReplyDelete
  4. Anis Adnan:

    Anis nak ke? boleh je kak Mimie belanja :) Cepat dtg sini..hehehe

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda