-->

CARI APE TU?

Friday, March 21, 2014

Cik Mimie Menanglah!!

Salam 1 Malaysia ^_^

Wah, Cik Mimie gembira sangat-sangat ni..*tulis entry ni dengan perasaan teruja :D.
Minggu ni Cik Mimie sibuk sikit tak sempat nak balas kunjungan dari u oll semua (nanti Cik Mimie visit back ye :) thank sudi singgah kat sini).

Untuk entry hari ini, U olll nak tahu tak Cik Mimie menang GA. Pagi ni Cik Mimie buka blog baru teringat pengumuman pemenang untuk GA  "Nazirahnyerr miniGA sempena 3rd Anniversary"  hari semalam, so dengan perasaan nak tahu siapa menang Cik Mimie pun klik sini..tengok punya tengok macam kenal je link untuk first prize tu.. *siyes tak percaya lagi yang Cik Mimie menang, berkali-kali belek baru percaya. hahahahaha...rasa cam nak melompat2 je satu office ni...*ops, cover mimie cover..


TERIMA KASIH KAK NAZIRAH :)

Dan tahniah juga kepada pemenang-pemenang lain :D

p/s :senyum je sepanjang tulis entry ni :))



12 comments:

  1. Assalamualaikum, salam kenal. Selamat ya mendapatkan GA.
    Salam dari Blogger Indon

    ReplyDelete
  2. Rachmat Tbagus :

    Terima kasih..salam kenal dari sya blogger malaysia :)

    ReplyDelete
  3. selamat ya atas kemenangannya semoga makin semangat ngeblognya

    ReplyDelete
  4. rohamt :

    mekasih :) kamu jugak!

    ReplyDelete
  5. Tahniah....;-) akak baru baca ni...al maklum la..lama x buka blog kan..hihi

    ReplyDelete
  6. Kak Nazirah Eyra : Terima Kasih kak :) hehehe..xpe2, mimi paham :P

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda