-->

CARI APE TU?

Wednesday, June 22, 2011

Alhamdulillah!! Finally I got it..

Salam 1 Malaysia ^_^

Hai u all.. Hari ini Cik Mimie happy sangat sebab Cik Mimie sudah dapat kerja. Tak sangka pulak interview pertama yang Cik Mimie pergi 7 haribulan hari itu membuahkan hasilnya. Sikit pun Cik Mimie tak ready untuk Inteview tu tau!! Tapi, Cik Mimie tetap bersyukur. Bak kata orang kan? "kalau dah rezeki, insyaallah kita akan dapat jugak".

Miss yang call Cik Mimie pagi tadi minta Cik Mimie mula kerja minggu depan 27 haribulan. *honestly, Cik Mimie memang takut sangat2. Mana tak takut, Cik Mimie takde langsung pengalaman dalam bekerja ni. Lagi2 kerja dalam pejabat, adess, sereeeemmm je rasa..huhuhu.

Tapi, takpe macam orang selalu cakap. "belum cuba, belum tahu". Sekarang ni lah, masa untuk Cik Mimie uji diri Cik Mimie sendiri. Sama ada mampu atau tidak practice balik apa yang Cik Mimie belajar selama 3 tahun kat kolej dulu..huhuhu..

'Kaymoon Mimie, you can do it gurl!!'

p/s: U all doakan Cik Mimie berjaya tau!! Terima kasih..sayang u all semua ^_^

10 comments:

  1. baguslah tu..semoga dpt keje!!!doakan saya jugak...saya pon bru g interview..huhuk

    ReplyDelete
  2. FAMI: hehe, terima kasih.. amin, semoga awk dpt keje jgak ^_^

    ReplyDelete
  3. Mohamadazhan.com: terima kasih!! insyaallah..=)

    ReplyDelete
  4. Shafika Syuhada Rosli: thankz sear =)

    ReplyDelete
  5. wah.. congratulations... mesti besar ek gaji ko.. anti dah kaya jgn lupe belanja aku coki2 k :)

    ReplyDelete
  6. Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine: terima kasih..terima kasih..coki2 yer? boleh2..tadahal la..hehe

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda