-->

CARI APE TU?

Thursday, June 2, 2011

Adinda Evans Bikin Kecoh!!


Salam 1 Malaysia ^_^

Ha, mesti u all kenal kan dengan blogger muda yang bernama Adinda Evans ni? Mana tidaknya dalam masa 24 jam follower remaja yang berusia 14 tahun ini boleh mencecah 1000 orang..wooo..*sangat jeles kot Cik Mimie. Ini semua gara-gara pengakuan berani mati beliau di dalam 1 entry.

Entry apa?? Erm, bagi yang dah terjah mesti u all dah tahu entry itu pasal apa kan? Dan bagi yang belum atau baru-baru nak terjah tu, hentikan lah niat u all tu sebabnya entry tersebut telah pun dihapuskan / di'private'kan.


Cik Mimie rasa lebih baik entry tersebut dihapuskan daripada terus dipaparkan kat blog beliau. Kecian kat mak bapak budak ni, disebabkan 1 entry ni tak pasal-pasal dapat malu. Inilah budak zaman sekarang nak buat sesuatu taknak fikir baik buruknya dulu. Bila kita bagi nasihat cakap kita ni penyibuklah, suka jaga tepi kain orang lah. Padahal kita buat macam tu, sebab kita sayang kat diorang. Haaiisshhh!! *apa pun tak boleh!!
Onion Emoticon Set

--->Untuk adik Adinda Evans, masih ada waktu lagi untuk adik kembali ke pangkal jalan yerk? Toksah fikir pasal teman lelaki, kahwin bagai semua tu. Belum masanya lagi dik oi, masih jauh lagi perjalanan yang adik kena lalui. Balajar lah bagi habis dulu, kecian kat mak ayah sia-sia jer dorang hantar adik pergi sekolah. *u BEAUTIFUL? takde sapa pun nak HATE u la adik!!

Kepada rakan-rakan yang lain marilah kita berdoa agar adik ini menyesal terhadap perbuatan beliau.. =)

p/s: Berfikirlah sebelum bertindak, jangan fikir kita hanya berkata di alam maya takde orang pedulikan kita..Ramai yang peduli sebenarnya..

pssstt!! Nasib baik Cik Mimie sempat baca entry tu..

8 comments:

  1. alhamdulillah, dia delete gak post tu akhirnya.

    semoga dia mendapat hidayah =)

    ReplyDelete
  2. sergeant keroro: yup, betol tu SK.. semoga allah bukakan pintu hati beliau tok berubah..=)

    ReplyDelete
  3. ok la tuh kan die dah delete,.hope dia sedar la dgn maki hamun org kat die tuh,.

    ReplyDelete
  4. Terus ramai followers dia kan ;D
    hihi ^.^

    ReplyDelete
  5. entri apa yg dia buat sampai ramai orang sebut2 pasal dia ni?

    ReplyDelete
  6. NURUL AINI NORAZMAN: betol2, umur pun xmatang ag die ni..hrap2 ada la yg mmbimbing dia nnt..^_^

    ReplyDelete
  7. Sally Yatiey: hehe..a'a dah jauh ketinggalan follower cik mimie dgn follower die..hehe

    ReplyDelete
  8. Kiwi: ase nye x perlu kot kite perbesarkan ag isu ni..biarkan la ia..

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda