-->

CARI APE TU?

Monday, November 29, 2010

tengok sambil tutup muka

Salam 1 Malaysia ^_^

ha, arini lau korg nk tau Cik Mimie tgok cter sambil tutup2 muka auw (x_x)
mesti korg pk Cik Mimie tgok cter seram kn..

erm, xdela seram sgt..hekhek

actually, x seram pun cter ni...cuma eeeuuwww, geli sgt2..
Drama terbaru di slot lagenda di tv3
lakonan Zizan Nin (pkwe num5 Cik Mimie, even dia da ade istri Cik Mimie ttp suka die..haha) dan si comel Nora Danish@puteri. Drama ini telah mula ditayangkan pada hari ini
iaitu 29/11/2010, dan bakal ditayangkan setiap Isnin-Khamis
tepat jam 4.30ptg-5.30ptg.

Drama ni mengisahkan seorang Putera yg bernama Putera Amar lakonan Zizan Nin yg telah disumpah menjadi seekor katak dan telah diturunkan ke bumi.
Di bumi beliau telah dijaga oleh Trisha lakonan Nora Danish si pencinta haiwan.
Adakah Putera Amar akan berhasil mndptkn cinta sejati bg menghapuskan
sihir yang beliau alami?? sama-sama kita tonton drama ini

DRAMA INI BERTAJUK
sumber dari: darkbatman

mesti korg hairan kn?? kenapa Cik Mimie nk ttup2 muka tgok drama ni..
ehem..ehem..sebenarnye Cik Mimie geli tgok Katak lam cter ni..
eeeuuuwwww!! sgt2 x suke..

p/s: ok, terus-trg Cik Mimie mmg fobia giler ngan binatang tu lau Cik Mimie tgok yg real sure, prtama skali Cik Mimie akan then

No comments:

Post a Comment

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda