-->

CARI APE TU?

Friday, November 12, 2010

Contest pertama Cik Mimie - Contest Baju Sama

Salam 1 Malaysia

Ha, pagi ni sedang Cik Mimie blogjogging punye blogjogging..
tetiba Cik Mimie terbabas kt 1 blog ni..
sekali die ade buat contest da..^_^
dengan semangat yang berkobar2 Cik Mimie pun join la.
Contest Baju Sama by Ika Puk Puk


dan picca yang Cik Mimie pertaruhkan
ialah..
taaarrraaaa!!!


ehem..ehem..once upon a time..(ahakz cam citer cinderella lak)
cerita disebalik gambar, (yg kiri bertudung itam) wani a.ka pink and pooh collection,
diikuti oleh Cik Mimie a.k.a model galah bermata 4 dan shasha a.k.a bunge ucup ^_^

kalau nak tahu kteorg bertiga ni adalah Best Friend Forever,
atau dalam kata yg lebey popular BFF.

rahsia negara yg Cik Mimie nk bgtau ialah,
kteorg telah memiliki berhelai-helai baju yg sama tetapi berlainan kaler.
(dlm x sedar hmpir pnuh almari, smpai kteorg dpt gelaran kembar 3)
punye la dasyat..hehehe..

baju ini telah dibeli oleh kami bertiga,
ketika bercuti-cuti di kampung Cik Mimie (Segamat, Johor).
pada cuti sem yang lepas.

dan yg agak bestnye baju ni harga die rm5 je sehelai.
agak murah bukan??
tapi itu x penting, yg penting kami ada baju yg sama.lol.

baju ni gak la yg wt rmai org jeles ngan kami,
sbb?? kami ade bju sama, dorg xde..lalalala

p/s: Cik Ika!! Cik Mimie da join..sila2 la menilainye yerk..








No comments:

Post a Comment

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda