-->

CARI APE TU?

Tuesday, May 11, 2010

Otak Ku Kosong, Minda Ku Membeku...

salam 1 malaysia(^_^*)

Owh, tidakkk...cuti sem ni wat diri aku jd buntu
otak aku kosong, minda aku lak membeku
so, aku xtau nk post ape ag

lau nak tau ni la keje aku cuti2 ni
on9 facebook dr pagi pai pagi esok
semata-mata tok men game..hahahaha..dasyat2..

kt bawah ni merupakan game feberet aku yg aku xleh miss
tiap kali on fb game ni dulu aku tuju..best wooo..
da byk kali menang da...haha

p, pe yg aku plik..salah ke aku men game ni..
member2 gurlz aku sume kata aku ni plik men game premier football street.
"eh, mimi pe la ko ni men game bola, cam lelaki" member aku gtau,
aku pun membidas blik"haha aku suke dowh men game ni, lanx p la pe org nk kte"hahaha..

p, aku x mara pun kt dowg, msing2 ade hak nk bg pendapat pe yg pnting aku hepi.(-.-*)




Mimie Yumiko Chan
Mimie wants to celebrate their glorious victory with you :)
13 hours ago via Premier Football Street Friends of Friends · · · Get a bonus from them

p/s: ape pun permainan yg kte men x semestinye melambangkan diri kite..pe yg slalu aku pegang ialah stiap pe yg kite lakukan msti brmula dgn niat..lau buruk niat kte, burukla jdnye dan sebaliknye..=)

2 comments:

  1. ha betul tu..yg pntng happy..dari dok bercucuk tanam jer...boring gk kn..? huhu.. ;)


    jom ke APA KATA HATI pulak,
    OREO CHEESE CAKE LEPER

    ReplyDelete
  2. cik nabilah: hahahaha..btol2, skali skala men bola best gak..huhuu

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda