-->

CARI APE TU?

Thursday, May 29, 2014

Hutang Dah Langsai.

Salam 1 Malaysia ^_^

Alhamdulillah, siyes hari ini Cik Mimie gembira sangat-sangat. Rasa nak menjerit kegirangan *yeeaaayyhhh!! Kenapa?? Sebab Hutang Cik Mimie dengan MARA dah langsai semuanya.

Syukur alhamdulillah, dah tak perlu pening-pening kepala lagi dah nak fikir sal MARA. *hehehe
Lepas ni boleh kumpul duit nak beli kereta sejibik sebijik lak :D

http://apps.mara.gov.my/ebakiv2/_signIneBaki.aspx


Cik Mimie dah dapat status baru iaitu " END OF REPAYMENT" :)
hikhikhik...seronoknye.. 


Okla, u oll hari ini tak dapat nak BW. Sorry ye sebab hari ini Cik Mimie nak pindah Office baru so bz skit. Nanti ada masa Cik Mimie jengah u oll semua ok?

Papai ^_^

P/S : Sesiapa yang buat pinjaman MARA nanti dah habis belajar jangan lupa buat PENGURANGAN PINJAMAN tau. Berbaloi2 :)

18 comments:

  1. wahhh! alhamdulillah...tahniah cik mimi!
    mesti lega giler kn hutang dh langsai..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lega sangat sis Fariehan..Syukur alhamdulillah :)

      Delete
  2. untunglah kan dah selesai dah semuanya :0

    ReplyDelete
  3. Coffeelover tak abis lagi...waaa.

    ReplyDelete
  4. nak tnya n ... macam mana nak buat yang btulis you might also like tu ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai yusdaf..

      boleh ambik widget die kat sini ye

      http://www.linkwithin.com/learn?ref=widget

      Delete
  5. Tahniah . Mesti rasa bahagia tak terkata bila pinjaman dah settle :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syukur alhamdulillah..memang tak terkata :) hee..

      Delete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda