-->

CARI APE TU?

Tuesday, November 26, 2013

Zizan & Johan - Sweet Moments

Salam 1 Malaysia ^-^

Hello u all, apa khabar hari ini? Alhamdulillah Cik Mimie sihat-sihat je hari ini. Hmm, berbalik kepada tajuk entry hari ini actually Cik Mimie semalam search some of video at youtube. Then, tiba-tiba Cik Mimie terjumpa video about Zizan & Johan ni. Mengalir air mata jugak la Cik Mimie tengok video ini. Sedih siot tengok dorang lama tak jumpa then tiba-tiba ditemukan semula di Konsert Akhir Akademi Fantasia 2013 (AF 2013) pada 17.Nov.2013 yang lepas. (cter dah basi da ni, p Cik Mimie nak kongsi jugak).

So, siapa-siapa yang masih belum tengok lagi "sweet moments" tu meh tengok sini meh..teeheee v(^_^*)


(sumber youtube)

Untuk pengetahuan u all, Cik Mimie ni peminat JOZAN. Demi komitmen terhadap kerjaya masing-masing mereka tak dapat join Maharaja Lawak Mega pada tahun ini. (xpe, jambu, sepahtu & shiro ade..heee..)

Ok la, sampai disini saja Cik Mimie menceceh, t jumpa lagi k?

Papai..

p/s: lambatnye nak hujung bulan...huhuhu

No comments:

Post a Comment

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda