-->

CARI APE TU?

Wednesday, January 6, 2010

Cut!-cUt! DBS





Perkhemahan di balok 2 & 3 januari 2010.

perkhemahan yang amat menyeronokkan..perkhemahan ni pun kteorg sesaja je organise nak release tension b4 klas stat..p, mmg best x dinafikan walaupun x byk xtxt yang kteorg lakukan..firstly, aku nk ucap thankz a lot kt boys wani coz sudi bntu kteorg sumer and aku nk ucap thankz gak kt korang coz sudi meluangkan masa tok camp ni..huhuhu..
pe2 pun korang mmg sempoi..mlm bbq yang best sgt, ayam pun sodap..huhuhu..
pada yang x ikut serta tu, jgn jeles k..t kte organise ag..
cuti2 DBS ni...cau..roger n out:D

2 comments:

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda