-->

Pages

CARI APE TU?

Sunday, May 1, 2016

SELAMAT HARI PEKERJA 2016

Salam 1 Malaysia ^_^

Huwaaaaaa.... T_T Cik Mimie minta maaf pada semua, sebab lama menyepikan diri. Seriously rindu nak berblogging macam dulu, bertegur sapa, boom sana boom sini, support GA n Segmen blogger-blogger lain. Tapi apakan daya, masa sangat-sangat tak mengizinkan. Kepada Kakak-kakak ku Sis JM dan SS. Hadiah anda Cik Mimie dah selamat terima. Maaf tak update di blog, terima kasih diatas penghargaan ini, InsyaAllah, Cik Mimie akan cuba balas semua ni. T_T.

Dapat bersiaran sekejap je ni, di kesempatan ini Cik Mimie nak ucapkan kepada semua blogger-blogger Malaysia tak kira la dimana saja anda berada.. Cewah ayat.. Cik Mimie ucapakan SELAMAT HARI PEKERJA 2016. :D

credit
Nanti Cik Mimie timbul lagi ye.. muahmuah U Olls!! Serious rindu...

Kak Wana, Kak Ekin, SS, Sis JM, Kak RosNordin, Mommy Firash a.k.a Ayu, Fifie feyca, Kak Farah, Kak Eyda, CT paling comel, Jieha, Nanad, Syiera Weirdo dan ramai lagi nama yang Cik Mimie nak mention... Rindu semua!! Takdan nak backlink.. U Oll rindu Cik Mimie tak?

p/s : Hari ini di MELAKA - FAMILY DAY :)

9 comments:

  1. salam selamat hari pekerja cik mimie , moga dipermudahkan segala urusan

    ReplyDelete
  2. jangan lupa jaga kesihatan, musim el-nino ni banyak je penyakit yang datang. have a nice day ahead mimie :D

    ReplyDelete
  3. Salam hari pekerja.. huhu.. lama tak menyingah sini ..

    Blogwalking sini, jemput singgah baca artikle ini ye

    Bina Blog Berkualiti site...

    ReplyDelete
  4. hai cik mimie ! sama lah ana pon kebizian jugak lately ni.
    dah agak lama tak dpt bomm blog kengkawan huwawawa

    ReplyDelete
  5. http://kasutkaca15.blogspot.my/2016/05/tudung-raya-dari-kasutkaca15.html



    jom join. senang sgt

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda