-->

Pages

CARI APE TU?

Tuesday, January 12, 2016

SELAMAT TAHUN BARU 2016

Salam 1 Malaysia ^_^

Fuhhh...fuhh.. fuh.. lama betul tinggalkan teratak usang ni.. Rindunya dengan semua orang..  Ada yang rindu Cik Mimie tak? heee.. maaf sebab menghilangkan diri buat seketika, perlu menguruskan beberapa perkara.. Firstly, Cik Mimie nak minta maaf sebab lama tak jengah-jengah & intai-intai blog U Olls semua. Then, Pengomen Tegar untuk bulan lepas pun tak dikeluarkan lagi.. Maaf sangat-sangat, insyaAllah akan perlahan-lahan BW blog-blog U Olls ye :D

So, ini adalah entry pertama untuk Tahun Baru 2016 baru sekarang Cik Mimie nak post. Sudah 12 hari berlalu..hehehe.. janji post kan? teettt.. xde apa yang nak dibebelkan, just nak ucapkan selamat tahun baru kepada U Oll semua :)


p/s : Tahun baru dengan status baru.. :D

11 comments:

  1. selamat tahun baru cik mimie .
    semoga terus maju . dan ALLAH permudahkan segala urusan awak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin. Terima kasih Farahain :) Semoga awak pun begitu juga :)

      Delete
  2. Cik mimie cayangggg..miss uuuu!!! Happy new year..lmanya x dgr cerita..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Missss u toooo Kak Wana.. maaf lama x munculkan diri.. betapa buat sementara waktu.. heee :) nanti kita terjah blog Kak Wana tau :)

      Happy New Year Kak Wana cayang!!

      Delete
  3. selamat tahun baru CIK mimie kak ekin rindu mimie hihihi

    ReplyDelete
  4. salam cik mimie, moga tahun ini lebih bakm dan Allah permudahkan segala rencana kita

    ReplyDelete
  5. selamat tahun baru cik Mimie walaupun dah 3 minggu di tahun 2016 nih..

    ReplyDelete
  6. ayu smpai da masuk bulan februari pon cik mimie...
    xpe2
    semua memahami
    dan ayu kompom la rindue rakan sebaya ayu ni...
    rindue sgt tauu

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda